Recepties

Of u nu op zoek bent naar een moderne, minimalistische look of iets klassieks en tijdloos, Inline heeft de perfecte receptie voor uw kapsalon. Ons assortiment omvat unieke ontwerpen, en het is zelfs mogelijk uw eigen receptiemeubel te ontwerpen.

De receptie als visitekaartje van uw kapsalon

De receptiebalie is vaak het eerste meubel welke klanten in uw salon zien. Daarom is het zo belangrijk dat de stijl van de balie aansluit bij de sfeer die u in de salon probeert te creëren. Onze balies zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder echt hout en roestvrij staal voor een lange levensduur. We bieden ook ontwerpdiensten op maat om ervoor te zorgen dat de ontvangstruimte de uitstraling heeft die u wilt.

Handige opbergmogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring in de sector, weten wij precies wat een kapsalon nodig heeft. Zo bevatten de meeste recepties handige onderbalies, om spullen in op te bergen.

Verschillende stijlen

Onze standaard receptiemeubels zijn aan te passen met verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een ander houtdecor, waardoor de uitstraling van het meubel beter aansluit bij uw salon. Daarnaast hebben wij ruime keuze in kappersstoelen en wasunits welke in stijl aansluiten bij de receptie.

Ontwerp uw eigen balie

Bij Inline is alles mogelijk. Van eigentijds tot tijdloos en van minimalistisch tot sierlijk – uw ontwerpdromen liggen binnen handbereik. Met een scala aan kleuren en materialen maakt u altijd een meubelstuk van de hoogste kwaliteit dat echt one-of-a-kind is. Laat onze ervaren ontwerpers u helpen bij het samenstellen van een aangepast receptiemeubel voor een echt uniek ontwerp.

Wat voor soort esthetiek u ook zoekt, Inline heeft de perfecte receptiebalie om de inrichting van uw kapsalon te voltooien. Bekijk onze selectie vandaag nog en laat ons helpen om uw visie tot leven te wekken.

Waarom kapsalons kiezen voor Inline

Met tientallen jaren ervaring in de branche is Inline de aangewezen partner voor een professionele kapsalon inrichting. Zie waarom klanten kiezen voor Inline op onze klantervaringspagina – met video’s van tevreden klanten!

Kwalitatieve receptiemeubels

Wij staan achter de kwaliteit van onze receptiemeubels. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen, gaan de meubels ook langer mee. Op de lange termijn scheelt dit kosten, omdat het meubel minder snel aan vervanging toe is, en er ook langer goed blijft uitzien voor uw klanten.

Een uniek ontwerp

Bij Inline doen we er alles aan om uw visie voor uw kapsalon te vervullen. Onze professionals hebben de expertise om uw droomproject tot leven te brengen – en dat kan voor verschillende budgetten. Bovendien bieden onze ontwerpers een gratis ontwerpservice, zodat u een voorproefje kunt krijgen van wat u met ons kunt bereiken voordat u de volgende stap zet.