Inline: concepts of beauty

Over inline

inline: concepts of beauty

Over Inline

Als u kiest voor Inline, kiest u voor een familiebedrijf in hart en nieren. Onze showroom is al sinds 1986 gevestigd in het landelijke Driebruggen, in Zuid-Holland. Daar wonen ook de meeste van onze medewerkers. Al onze meubels en interieurs worden ontworpen én geproduceerd in Nederland. Dutch Design dus, en daar zijn we best trots op.

Eerlijk advies

Als familiebedrijf begrijpen we bij Inline precies hoeveel uw salon voor u betekent. Daarom geven we u altijd een eerlijk advies op maat voor uw situatie. Of u nu op zoek bent naar een enkele kappersstoel of uw hele salon wilt vernieuwen: Inline is er voor u.

Inline in het kort

  • Tijdloos design
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Tot wel 10 jaar nalevering
  • Nederlands familiebedrijf
  • Uw partner van A tot Z
Lees meer over Inline

Inline en Kiela, één grote familie

Inline is een dochterbedrijf van de bekende Nederlandse meubelproducent Kiela. De twee bedrijven werken nauw samen: Kiela produceert alle meubels en accessoires voor de merken Kiela en Welonda, en Inline ontwerpt volledige interieurs en helpt saloneigenaren bij het maken van de juiste keuzes voor hun inrichting. Binnen deze samenwerking produceert Kiela ook regelmatig meubels of accessoires op maat voor de klanten van Inline.

Meer dan 75 jaar betrouwbaar kappersmeubilair 

Kiela heeft een rijke historie: al in 1939 zette het bedrijf zijn eerste eigen fabriek op. Tegenwoordig produceert Kiela jaarlijks meer dan 30.000 hoogwaardige kappersstoelen, wasunits, kaptafels en andere meubels voor een uiteenlopende reeks klanten, waaronder diverse topsalons. Kiela exporteert zijn producten naar meer dan 40 landen over de hele wereld.

showroom-3

Hoe werkt Inline?

analyse

Analyse

Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor uw nieuwe interieur.

concept

Concept

We ontwikkelen een concept voor uw kapsalon, geheel in uw stijl.

visualiseren

Visualisatie

U ervaart via virtual reality in 3D de voordelen van uw nieuwe salon.

realiseren

Realisatie

We richten uw droomsalon met veel plezier voor u in.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw salon? We maken graag een gratis ontwerp voor u.

Duurzaam design
voor uw salon

Inline begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw salon voor u is. Daarom denken we vanaf de eerste stap met u mee over de beste oplossing voor uw nieuwe interieur. We ontwikkelen samen met u een ontwerp dat bij uw visie past, met precies de praktische toepassingen die u nodig heeft. Zo realiseren we een duurzame droomsalon voor u én voor uw klanten.

Uw contactpersoon

06 20 95 12 43

Waarom Inline?

Dutch
design

Duurzame kwaliteit

Op maat
voor u

Made in Holland

Betrouwbaar zakendoen

Persoonlijk contact