Wasunits voor kapsalons

Het is belangrijk dat de wasunits aansluiten bij de sfeer van uw kapsalon. Onze designers weten hier alles van, en maken graag een ontwerp voor u. Onze wasunits bieden een hoog comfort, zodat uw klant optimaal kan ontspannen. Er zijn zelfs modellen met een ingebouwde massagefunctie, een elektrische verstelbaar beendeel of beweegbare armdelen. U heeft de mogelijkheid om onze meubels te kopen of te huren. Daarnaast bieden wij volledige totaaloplossingen voor kapsalon verbouwingen, van ontwerp tot realisatie.

Kies filters
Productfilters

Ontspannen genieten voor de klant

De wasunit is in een kapsalon een bepalend onderdeel van de beleving van uw klanten. Het wassen is een ultiem verwenmoment, dus de omgeving moet een gevoel van geborgenheid geven. Zo kan de klant zich volledig overgeven aan de ontspanning. Al in de basis hebben alle wasunits in ons assortiment veel aandacht voor het comfort van uw klant. Hierbij kunt u kiezen uit een ruime selectie van verschillende modellen, zoals een stoelmodel of een twee- of driezitter. Daarnaast bieden wij stoelen met de volgende opties:

  • Wasunits met massage functie
  • Elektrische beendelen
  • Beweegbare armdelen

Ook is de wasunit gewoonlijk in hoogte verstelbaar en soms zelfs kantelbaar, zodat uw klant zich niet in gekke bochten hoeft te wringen om haar nek en hoofd comfortabel neer te leggen.

Een wasunit die past bij uw kapsalon

Veel van onze modellen zijn onderdeel van een reeks bij elkaar passende meubels die samen een volledige saloninrichting vormen. Maar u bent natuurlijk vrij om zelf uw ideale combinatie samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld losse wasunits of een waseiland met meerdere wasplekken? U kunt kiezen voor een geïntegreerd geheel of een open model met een zichtbare waskolom en stoel. Bij deze modellen kunt u zelf kiezen uit een breed scala aan stijlen voor de stoel, om zelf een uniek meubel te creëren die bijdraagt aan de totale uitstraling van uw salon.

U kunt ook bij ons terecht voor een geheel op zichzelf staande waszuil. Dit is bijvoorbeeld handig voor een kleinere ruimte of om uw salon toegankelijker te maken voor rolstoelgebruikers.

Wat maakt onze wasunits zo makkelijk in het gebruik?

Natuurlijk moet de wasunit naast comfortabel ook een heel praktisch meubel zijn en het werk van de kapper zo makkelijk mogelijk maken. Onze modellen houden hier op verschillende manieren rekening mee, zoals:

  • De meeste modellen hebben een schuine achterkant, zodat de kapper extra beenruimte heeft.
  • Sommige wasunits hebben een op hoogte verstelbare wasbak.
  • De thermostaatkraan en de mengkraan zijn met één hand te bedienen.
  • De handdouche is ergonomisch ontworpen.
  • De lades zijn zo ontworpen, dat u altijd de benodigdheden bij de hand heeft: er is ruimte voor shampoo en conditioner, droge handdoeken, natte handdoeken, folies en zelfs afval

Makkelijk schoon te maken en uitneembare onderdelen

Naast de bovenstaande punten, zijn de wasunits ook makkelijk schoon te maken. De materialen zijn speciaal gekozen om langdurig mee te gaan en bestand te zijn tegen een grondige schoonmaak. Zo zien uw kapsalon meubelen er altijd als nieuw uit. Ook letten we bij het ontwerpen en materiaalgebruik goed op bijvoorbeeld roestvastheid van de onderdelen die mogelijk in aanraking komen met water, zoals de behuizing van de wasunit. De sifons, nekrubbers, roosters en dergelijke zijn uitneembaar zodat u de wasunit grondig hygiënisch kunt reinigen na gebruik.

Op zoek naar een uniek ontwerp voor uw salon?

Verder is elke salon die wij leveren uniek in zijn ontwerp. In overleg met u zorgen we altijd dat uw salon er anders uitziet dan andere salons. Waar het om gaat, is dat uw kapsalon interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt die past bij uw imago en werkzaamheden. Hiermee geeft u uw klanten een fijne beleving en trekt u nieuwe klanten aan.

Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u ontdekken welke oplossing perfect past in uw situatie? Laat u geheel vrijblijvend inspireren door de vele verschillende stijlen en mogelijkheden in onze showroom in Driebruggen! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Kan ik de wasunits zelf aansluiten?

U kunt uw nieuwe wasunits zelf aansluiten, maar het is hierbij wel verstandig om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wat komt er namelijk kijken bij het aansluiten, en heeft u hier wel de juiste kennis en expertise voor? Wij van Inline beschikken niet alleen over interieurdesigners, maar ook over professionele installateurs die alles voor u uit handen nemen. Wij doen er alles aan om op een moment dat u schikt zo snel mogelijk uw nieuwe wasunits aan te sluiten. Met onze professionals heeft u de zekerheid dat de wasunits op de juiste manier worden aangesloten.

Zijn de wasunits van Inline duurzaam?

De wasunits van Inline zijn duurzaam, niet alleen doordat wij deze lokaal produceren in onze eigen fabriek, maar ook doordat wij onze producten op een milieuvriendelijke manier ontwikkelen. Door de hoge kwaliteit van onze meubelen kunnen wij een garantie geven op de levensduur, en bieden wij daarnaast een nalevergarantie tot 10 jaar.

Zijn de wasunits in andere kleuren verkrijgbaar?

Jazeker, u heeft de keuze uit maar liefst 16 stofferingen voor de bekleding. Daarnaast is het bij bepaalde modellen mogelijk te kiezen uit een zwarte of witte wasbak, verschillende soorten houtdecor of verschillende kleuren spiegelpanelen.