Inline logo
Winkelmand

Wasunit kapper kopen bij Inline

Bent u op zoek naar luxe wasunits voor uw kapperszaak? Uiteraard voor het wassen van haar, maar ook voor het extra verwennen van uw klanten. Als u al eerder heeft gezocht op wasunit kapper dan merkt u dat er veel verschillende modellen zijn voor het kopen van kapsalon meubilair. Wij van Inline zijn de juiste partij voor al uw kappersmeubilair, waaronder kappersstoelen met wasbakken. Wij denken namelijk mee over de verschillende modellen en bieden zowel huur als koop aan. Daarnaast bieden wij volledige totaaloplossingen voor kapsalon verbouwingen, van ontwerp tot realisatie. Lees verder om alles te weten te komen over onze luxe wasunits of neem contact op voor een bezoek aan onze showroom of voor meer informatie.

Kies filters

Ontspannen genieten voor de klant

De wasunit bij een kapper is een bepalend onderdeel van de beleving van uw klanten. Het wassen is een ultiem verwenmoment, dus de omgeving moet een gevoel van geborgenheid geven. Zo kan de klant zich volledig overgeven aan de ontspanning. De wasunits uit onze collectie bieden hier ruimschoots gelegenheid voor. Al in de basis hebben alle wasunits in ons assortiment veel aandacht voor het comfort van uw klant. Hierbij kunt u kiezen uit een ruime selectie van verschillende modellen, zoals een stoelmodel of een loungebankje. Ook is de waszuil gewoonlijk in hoogte verstelbaar en soms zelfs kantelbaar, zodat uw klant zich niet in gekke bochten hoeft te wringen om haar nek en hoofd comfortabel neer te leggen.

Hygiëne en slijtvastheid voor een optimale klantbeleving

Hygiëne en slijtvastheid zijn belangrijke factoren voor de klantbeleving. Daarom zijn alle wasunits in onze collectie makkelijk schoon te maken én gebruiken we alleen slijtvaste materialen van hoge kwaliteit. Ook letten we bij het ontwerpen en materiaalgebruik goed op bijvoorbeeld roestvastheid van de onderdelen die mogelijk in aanraking komen met water, zoals de behuizing van de waskolom. In de basis zit het dus wel goed met het comfort van uw klant. Daar bovenop hebben sommige modellen uit onze collectie ook nog eens opties voor extra comfort, zoals een (elektrisch verstelbare) beensteun of massagefunctie voor de klant. Soms is dit zelfs met een afstandsbediening. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoe u uw klant in de watten wilt leggen! Ook zijn onze wasunits makkelijk in gebruik waarover u hieronder meer kunt lezen.

Handig in gebruik voor de kapper

Natuurlijk moet de wasunit naast comfortabel ook een heel praktisch meubel zijn en het werk van de kapper zo makkelijk mogelijk maken. Onze modellen houden hier op verschillende manieren rekening mee. Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal types met een schuine waszuil, die de kapper extra beenruimte biedt. Sommige van deze modellen zijn zelfs telescopisch uitschuifbaar. Voor het gemak hebben de wasunits altijd een mengkraan of thermostaatkraan die met één hand te bedienen is. Ook de handdouche is ergonomisch ontworpen, zodat hij goed in de hand ligt. Naast units die handig in gebruik zijn, bieden we ook wasunits voor kappers aan die gemakkelijk schoon te maken zijn.

Makkelijk schoon te maken wasunits voor kapper

Ook aan het schoonmaken is gedacht: sifons, nekrubbers, roosters en dergelijke zijn uitneembaar zodat u de wasunit grondig hygiënisch kunt reinigen na gebruik. De materialen zijn bestand tegen regelmatig grondig schoonmaken. Als het voor u praktisch is, kunt u kiezen voor een wasunit met ingebouwde bergruimte. De lades zijn ontworpen met alles wat bij wassen komt kijken in het achterhoofd: er is ruimte voor shampoo en conditioner, droge handdoeken, natte handdoeken, folies en zelfs afval. Zoals u kunt merken is er heel veel mogelijk, maar wat is voor u nu de beste wasunit?

De beste wasunit voor uw kapsalon

De keuze voor een wasunit die u als kapper maakt, hangt natuurlijk ook heel sterk af van de sfeer en ruimte in uw salon. De wasunit of -units moet(en) passen bij uw indeling, vierkante meters, en de stijl van de overige meubels. Bij Inline heeft u een ruime keuze en ook vaak de mogelijkheid om de wasunit naar uw wensen aan te passen. Zo kunt u meestal kiezen uit verschillende kleuren bekleding voor de zitting en soms ook uit verschillende materialen voor de ombouw, eventuele kastjes en de waszuil. Bij zowel de waszuil als de kapperswasbak is de wasbak zelf doorgaans verkrijgbaar in wit of zwart.

Volledige saloninrichting op maat

Veel van onze modellen zijn onderdeel van een reeks bij elkaar passende meubels die samen een volledige saloninrichting vormen. Maar u bent natuurlijk vrij om zelf uw ideale combinatie samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld losse wasunits of een waseiland met meerdere wasplekken? U kunt kiezen voor een geïntegreerd geheel of een open model met een zichtbare waskolom en stoel. Bij deze modellen kunt u zelf kiezen uit een breed scala aan stijlen voor de stoel, om zelf een uniek meubel te creëren die bijdraagt aan de totale uitstraling van uw salon. U kunt ook bij ons terecht voor een geheel op zichzelf staande waszuil. Dit is bijvoorbeeld handig voor een kleinere ruimte of om uw salon toegankelijker te maken voor rolstoelgebruikers. En weet u wat het mooie is? Alles wordt geproduceerd in Nederland! Lees hieronder meer over onze Dutch Design wasunits.

Dutch Design wasunits

Wist u dat alle wasunits voor kappers die Inline aanbiedt in Nederland worden ontworpen en geproduceerd? Gewoon in onze eigen fabriek in Driebruggen. Bij Inline koopt u dus altijd Dutch Design van vertrouwde, Nederlandse kwaliteit. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Tevens bieden wij een nalevergarantie tot 10 jaar. Wij vinden het klimaat belangrijk en daarom ontwikkelen wij onze producten op een milieuvriendelijke manier. Verder is elke salon die wij leveren uniek in zijn ontwerp. In overleg met u zorgen we altijd dat uw salon er anders uitziet dan andere salons. Waar het om gaat, is dat uw kapsalon interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt die past bij uw imago en werkzaamheden. Hiermee geeft u uw klanten een fijne beleving en trekt u nieuwe klanten aan. En hoe zit het met de aansluiting? Lees daarover meer in de volgende alinea.

Kan ik de wasunits zelf aansluiten?

U kunt uw nieuwe wasunits zelf aansluiten, maar het is hierbij wel verstandig om contact op te nemen met één van onze specialisten. Wat komt er namelijk kijken bij het aansluiten, en heeft u hier wel de juiste kennis en expertise voor? Wij van Inline beschikken niet alleen over interieurdesigners, maar ook over professionele installateurs die alles voor u uit handen nemen. Wij doen er alles aan om op een moment dat u schikt zo snel mogelijk uw nieuwe wasunits aan te sluiten. Met onze professionals heeft u de zekerheid dat de wasunits op de juiste manier worden aangesloten.

Wasunits in alle soorten en maten

Zoals u heeft kunnen lezen, bieden wij een groot scala aan verschillende wasunits aan. U kunt bijvoorbeeld een enkele wasunit, dubbele wasunit of zelfs een mobiele wasunit voor kappers kopen. Maar wat is voor u nu de beste optie om te kiezen? Omdat alles draait om klantbeleving is het wel belangrijk dat uw nieuwe wasunit bij uw huidige kappersinrichting past. Voor de ultieme klantervaring bieden wij ook een wasunit met massage functie aan! Neem geheel vrijblijvend een kijkje in onze showroom om te kijken wat voor u de beste optie is.

Ervaar uw ideale wasunit in onze showroom

Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u ontdekken welke oplossing perfect past in uw situatie? Laat u geheel vrijblijvend inspireren door de vele verschillende stijlen en mogelijkheden in onze showroom in Driebruggen! Hier ervaart u zelf