Wasunits

Het wassen van het haar is een belangrijk moment in de kapsalonbeleving. Een moment van totale ontspanning en kwetsbaarheid: uw klant legt haar hoofd letterlijk in de handen van de kapper. En de plek waar dit moment plaatsvindt speelt daarin een belangrijke rol: de wasunit.

Ontspannen genieten voor de klant

De wasunit is een bepalend onderdeel van de beleving van uw klanten. Het wassen is een ultiem verwenmoment, dus de omgeving moet een gevoel van geborgenheid geven. Zo kan de klant zich volledig overgeven aan de ontspanning. De wasunits uit onze collectie bieden hier ruimschoots gelegenheid voor.

Al in de basis hebben alle wasunits in ons assortiment veel aandacht voor het comfort van uw klant. Hierbij kunt u kiezen uit een ruime selectie verschillende modellen, zoals een stoelmodel of een loungebankje. Ook is de waszuil gewoonlijk in hoogte verstelbaar en soms zelfs kantelbaar, zodat uw klant zich niet in gekke bochten hoeft te wringen om haar nek en hoofd comfortabel neer te leggen.

Daarnaast zijn ook hygiëne en slijtvastheid belangrijke factoren voor de klantbeleving. Daarom zijn alle wasunits in onze collectie makkelijk schoon te maken én gebruiken we alleen slijtvaste materialen van hoge kwaliteit. Ook letten we bij het ontwerpen en materiaalgebruik goed op bijvoorbeeld roestvastheid van de onderdelen die mogelijk in aanraking komen met water, zoals de behuizing van de waskolom.

In de basis zit het dus wel goed met het comfort van uw klant. Daar bovenop hebben sommige modellen uit onze collectie ook nog eens opties voor extra comfort, zoals een (elektrisch verstelbare) beensteun of massagefunctie voor de klant. Soms zelfs met een afstandsbediening. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoe u uw klant in de watten wilt leggen!

Handig in gebruik voor de kapper

Natuurlijk moet de wasunit naast comfortabel ook een heel praktisch meubel zijn en het werk van de kapper zo makkelijk mogelijk maken. Onze modellen houden hier op verschillende manieren rekening mee. Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal types met een schuine waszuil, die de kapper extra beenruimte beidt. Sommige van deze modellen zijn zelfs telescopisch uitschuifbaar.

Voor het gemak hebben de wasunits altijd een mengkraan of thermostaatkraan die met één hand te bedienen is. Ook de handdouche is ergonomisch ontworpen zodat hij goed in de hand ligt. Ook aan het schoonmaken is gedacht: sifons, nekrubbers, roosters en dergelijke zijn uitneembaar zodat u de wasunit grondig hygiënisch kunt reinigen na gebruik. De materialen zijn bestand tegen regelmatig grondig schoonmaken.

Als het voor u praktisch is, kunt u kiezen voor een wasunit met ingebouwde bergruimte. De lades zijn ontworpen met de alles wat bij wassen komt kijken in het achterhoofd: er is ruimte voor shampoo en conditioner, droge handdoeken, natte handdoeken, folies en zelfs afval.

De juiste wasunit voor uw salon

De keuze voor een wasunit hangt natuurlijk ook heel sterk af van de sfeer en ruimte in uw salon. De wasunit of -units moet passen bij uw indeling, vierkante meters, en de stijl van de overige meubels. Bij Inline heeft u een ruime keuze en ook vaak de mogelijkheid om de wasunit naar uw wensen aan te passen. Zo kunt u meestal kiezen uit verschillende kleuren bekleding voor de zitting en soms ook uit verschillende materialen voor de ombouw, eventuele kastjes, en de waszuil. De wasbak zelf is doorgaans verkrijgbaar in wit of zwart.

Veel van onze modellen zijn onderdeel van een reeks bij elkaar passende meubels die samen een volledige saloninrichting vormen. Maar u bent natuurlijk vrij om zelf uw ideale combinatie samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld losse wasunits of een waseiland met meerdere wasplekken? U kunt kiezen voor een geïntegreerd geheel of een luchtiger model met een zichtbare waskolom en stoel. Bij deze modellen kunt u zelf kiezen uit een breed scala aan stijlen voor de stoel, om zelf een uniek meubel te creëren voor de totale uitstraling van uw salon.

U kunt ook bij ons terecht voor een geheel op zichzelf staande waszuil. Dit is bijvoorbeeld handig voor een kleinere ruimte of om uw salon toegankelijker te maken voor rolstoelgebruikers.

Dutch Design wasunits

Wist u dat alle wasunits die Inline aanbiedt in Nederland worden ontworpen en geproduceerd? Gewoon in onze eigen fabriek in Driebruggen. Bij Inline koopt u dus altijd Dutch Design van vertrouwde, Nederlandse kwaliteit.

Ervaar uw ideale wasunit in onze showroom

Bent u benieuwd naar onze wasunits en wilt u ontdekken welke wasunit perfect past in uw situatie? Laat u geheel vrijblijvend inspireren door de vele verschillende stijlen en mogelijkheden in onze showroom in Driebruggen! Hier ervaart u in levenden lijve de voordelen én het comfort van onze wasunits.