Waszuil kapsalon

Wij bieden innovatieve oplossingen voor een waszuil in uw kapsalon. Van een losstaande waszuil tot wasunits, één of meerdere waszuilen en stoelen; wij hebben alles in huis.

Onze waszuilen zorgen dat uw klant een hoge mate van comfort ervaart en u een prettige werkhoogte. Wanneer u voldoende ruimte in uw kapsalon heeft, kiest u een volledige wasunit met stoel. Wanneer u spaarzaam met de ruimte in uw salon om moet gaan, biedt een compacte waszuil uw kapsalon de perfecte oplossing. Of wat dacht u van een flexibele uitvoering? Maak een combinatie tussen wasstoel en kappersstoel. Een flexibele, ofwel beweegbare waszuil is ook ideaal wanneer u klanten heeft die in een rolstoel zitten. De waszuilen van Inline bieden erg veel gebruiksgemak.

Waszuil kopen in veel stijlen

Wij ontwerpen zelf alle meubels voor kapsalons, waaronder de wasazuil voor kapsalons. Hierdoor kunnen wij prachtige designs maken die volledig in uw kapsalon passen. Ook kunnen we een volledig nieuw kapsalon interieur voor u ontwerpen. Wij zijn dé leverancier voor kappers. Door onze eigen stijlen en productie kunnen we tot 10 jaar naleveren en bieden we tot 5 jaar garantie. Door bij ons een waszuil te kopen krijgt u een uiterst duurzaam geproduceerd product van materialen van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt voor de meest bezochte kapsalons. Wij denken graag met u mee over hoe de waszuil het beste in uw kapsalon zal staan. Wij doen dit op basis van meer dan 35 jaar ervaring waarin we kapsalons ingericht hebben en hebben geholpen bij de ontwikkeling van kappers-concepten.

Waszuil kapper: een wellness gevoel in de kapsalon

De waszuil is tegenwoordig veel meer dan een praktische plek om het haar van uw klanten te wassen. Het is de manier om een luxe wellness gevoel in uw kapsalon te brengen. Als u naar het design van de waszuil voor kapper of schoonheidssalon kijkt, ziet u dit terug. Een wasunit met ondersteuning voor het volledige lichaam biedt een moment voor de klant om even de wereld om zich heen te vergeten. Heerlijk toch, om uw klanten dat te kunnen bieden? Wist u dat er zelfs wasunits met massagefunctie bestaan? Bij Inline denken wij graag mee hoe we uw klant de beste ervaring kunnen bieden. Een ervaring waar zeker over gepraat zal worden en mond-tot-mondreclame uit voort kan komen.

Wasunit of waszuil kapsalon set

Of u nu een compacte waszuil voor uw kapsalon wilt bestellen of zoekt naar meerdere wasunits, wij kunnen aan iedere wens voldoen. Hieronder staan een aantal belangrijke punten om op te letten bij een wasunit met stoel kopen:

 

  • Kantelbare wasbak;
  • Push to open lades (met knie of voet bedienbaar);
  • Handdouche;
  • Nekrubber voor nog meer comfort;
  • Massagefunctie;

U kunt uiteraard de waszuil kopen met daarbij een losse kappersstoel. Omdat comfort tijdens het achterover leunen belangrijk is, is het belangrijk om de juiste stoel bij de waszuil in uw kapsalon te kiezen. Neemt u gerust contact met ons op als u een waszuil bestellen wilt. Wij kunnen op basis van uw stoelen meedenken over welke waszuil u het gewenste resultaat geeft.

Compacte wasunit kapper

Wilt u een kapsalon aan huis inrichten of een kleine kapsalon inrichten? Dan is een compacte wasunit een geschikte keus. Dit kan een losse zuil met stoel zijn of u kiest één van onze compacte wasunits. Bekijk ook eens onze projecten, hier ziet u kapsalons die wij ingericht hebben. U kunt hiermee onze producten bekijken en zien welke compacte wasunits kappers eerder bij ons gekocht hebben. Wij kunnen ook een ontwerp voor u op maat maken. Als u een waszuil in een kapsalon plaatst, kies dan altijd voor een afgescheiden hoek. Klanten vinden het prettig als ze tijdens het wassen een gevoel van privacy hebben.

Wasunit zwart en wit

Zwart en wit zijn de meest gekozen kleuren bij een waszuil voor kapsalon kopen. Zowel de keramische waskom als de roestvrijstalen panelen zijn van zeer hoge kwaliteit. Bij ons krijgt u altijd een hoge standaard afwerking en wij kunnen alles naar uw wens aanpassen. Kiest u als kleur voor de wasunit zwart, dan past deze in interieurs met een moderne kappersinrichting. Wanneer u een klassieke inrichting heeft, kunt u de waszuil kopen in het wit. Bij het contact met ons kunt u een foto van uw kapsalon sturen, zo kunnen we de waszuil voor uw kapsalon matchen met uw inrichting.

Meerdere waszuilen kopen

Wasunits worden veelal naast elkaar in een rij geplaatst, dit zorgt voor een overzichtelijke en geordende ruimte. Hetzelfde geldt ook als u meerdere waszuilen kopen wilt. Het is daarbij belangrijk om een ruimte goed op te meten, zodat duidelijk wordt hoeveel zuilen naast elkaar passen. U wilt voldoende zuilen, welke goed passen in de ruimte. Het is belangrijk dat uw klant en uw medewerker voldoende ruimte hebben om comfortabel te zitten en te wassen.

Waszuil met bodem- of wandaansluiting?

Voor een wasgelegenheid heeft u een aansluiting nodig. Zowel de afvoer als de waterleiding dienen aangesloten te worden. Er zijn twee mogelijkheden: bodemaansluiting en wandaansluiting. Deze laatste wordt ook wel zijaansluiting genoemd. Het kan zo zijn dat de afvoer bij uw salon in de vloer zit, maar de waterleiding uit de wand binnenkomt. Het is belangrijk dat u weet wat uw situatie is voordat u een waszuil gaat kopen. Weet u niet welke aansluiting u heeft of bent u nog bezig met de bouw? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Doordat wij volledige inrichtingen doen, kunnen wij ook op dit gebied een advies geven. Wij weten wat een waszuil op de juiste plek aan kappers kan bieden.

Waszuilen kopen of huren

Een waszuil kopen kan met name voor beginnende kappers een flinke investering zijn, zeker als u direct meerdere waszuilen nodig heeft. Ook kan het goed zijn dat u nog niet weet hoeveel wasunits u uiteindelijk wilt hebben. Misschien wilt u klein beginnen in uw kapsalon en dit op termijn uitbreiden. Wij van Inline zijn de kapsalon leverancier voor zowel beginnende kappers als kapsalons die al jaren bestaan. Voor iedere kapsalon hebben wij een passende oplossing. U kunt daarnaast ook bij ons een waszuil huren, eventueel met de mogelijkheid om daarna deze alsnog in eigendom te nemen. Wij zijn als een van de grootste en oudste kapsalon groothandels heel flexibel.

Maak kennis met Inline

Inline is een uniek bedrijf in Nederland. Wij maken zelf onze producten en garanderen als een van de weinige aanbieders tot 10 jaar nalevering en tot 5 jaar garantie. Ons grote assortiment en ons maatwerk stellen ons in staat iedere kapsalon optimaal in te richten. Heeft u nog geen kennis met ons gemaakt? Neemt u dan contact met ons op. Wij plannen graag een bezoek aan onze showroom voor u in. Zo kunt met meer kennis een waszuil bestellen en direct andere handige kapsalon meubels ontdekken.