Kappersstoelen

Kappersstoelen zijn bepalend voor de sfeer in uw salon, daarom is het belangrijk dat deze aansluit bij de rest van het interieur. Onze designers maken graag een gratis ontwerp voor u. Met een kappersstoel van Inline ervaren uw klanten een hoog comfort, en hebben stylisten een ergonomische werkplek. Wij staan achter de kwaliteit van onze stoelen: daarom bieden we tot wel 5 jaar garantie en worden onze stoelen tot wel 10 jaar nageleverd. Zowel huur als koop behoort tot de mogelijkheden. Komt u eens kijken in onze showroom?

Kies filters

Een kappersstoel die past bij de stijl van uw kapsalon

Een kappersstoel is het belangrijkste meubel in uw kapperszaak. Of u nu een grote of kleine salon hebt, een mooie kappersstoel kan de sfeer in uw salon maken of breken. Daarnaast is een kappersstoel essentieel voor de gehele ervaring van de klant. En uiteraard ook voor u als kapper om het beste resultaat te behalen. Want niets is vervelender dan als u net in de verkeerde houding staat om te knippen. Daarom is een ergonomische kappersstoel zo belangrijk.

Ultiem genieten voor uw klanten

Om te zorgen dat uw klanten kunnen genieten in uw salon, moet het zitcomfort van de kappersstoel uitstekend zijn. Naar de kapper gaan is tenslotte een ontspanmoment. Een kappersstoel met een bredere of zelfs een gestoffeerde armlegger geeft net dat extra comfort voor een luxe ervaring. Een andere optie om extra comfort toe te voegen, is om een stoel te kiezen met een verstelbare of kantelbare rugleuning.

Waarom onze klanten kiezen voor Inline

Met meer dan 35 jaar ervaring, is Inline de specialist op het gebied van kapsalon interieur. Op de pagina klantervaringen staan video’s waarin klanten over hun ervaringen met Inline vertellen.

Kwaliteit

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Daarom heeft u tot 5 jaar garantie op onze kappersstoelen. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen, gaan de kappersstoelen ook veel langer mee. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de stoffering: deze is makkelijk schoon te maken en blijft er langer als nieuw uitzien dan goedkopere stofferingen.

Zekerheid

Bij Inline zijn kappersstoelen tot 10 jaar na aankoop leverbaar. Zo hoeft u bij uitbreiding van uw salon niet meteen alle kappersstoelen te vervangen door een nieuw model. Wij zijn goed bereikbaar voor al uw vragen, en helpen graag bij het vinden van de juiste kappersstoel voor uw salon.

Een uniek ontwerp

Inline biedt volledige ontzorging, van ontwerp tot realisatie. Onze designers hebben ruime ervaring in het omzetten van uw wensen naar een ontwerp welke past bij uw visie en budget. Wij maken graag een gratis ontwerp voor u.

Verschillende soorten kappersstoelen

Allereerst kijkt u natuurlijk naar de stijl van het interieur van de salon. De kappersstoelen die u kiest, mogen niet uit de toon vallen. Gaat u voor modern of juist klassiek? Wat is uw kleurenpalet? En houdt u van tijdloos of gaat u juist voor een trendy twist? Inline biedt voor ieder wat wils, altijd van de beste kwaliteit.

Vintage of klassiek

Als u een kappersstoel gaat zoeken, kunt u kiezen voor een vintage stijl. De laatste jaren zijn deze soort kappersstoelen erg populair geworden. Dit kan men zien aan de vele barbiers die een jaren 50 stijl barbershop hebben met veel houttinten, opgezette fazanten en antieke klokken. Bij een vintage of klassieke stijl salon kunt u het beste ook een kappersstoel of barbierstoel kopen met dit uiterlijk. Een moderne stoel zou niet in het plaatje passen. Voor de klantervaring is de inrichting van de kapsalon net zo belangrijk. Dit is een reden om terug te komen.

Modern en minimaal

Maar, daarnaast zijn er ook genoeg moderne kapperszaken. Een kappersstoel voor een modern kappersinterieur heeft vaak een industriële uitstraling met veel metaal tinten. Hierbij past een hoekige kappersstoel het beste, met een aluminium of stalen frame. Een kappersstoel met veel ronde vormen en een retro design zou juist slecht staan in een moderne omgeving. Denk er daarom altijd goed over na welke sfeer u wilt uitdragen met uw kapsalon inrichting.

Simpel

Dan bestaat daarnaast ook nog een andere veelvoorkomende kapperssalon: de eenvoudige, gezellige salon. Hierbij passen eigenlijk veel verschillende soorten kappersstoelen, zolang ze zelf ook maar een eenvoudig design hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kappersstoel met zwarte of grijze bekleding en een frame van glanzend staal. Dit staat schoon, eenvoudig en professioneel.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een kappersstoel en een barbierstoel?

Het grootste verschil tussen een barbierstoel en een normale kappersstoel, is dat een barbierstoel ook geschikt moet zijn voor mannen om een baard te knippen of te trimmen. Daarom is het essentieel dat de stoel ook een liggende optie heeft met een nek en voetsteun. Zonder deze optie zal het moeilijk zijn om gemakkelijk een baard te kunnen trimmen. Als u een kapsalon heeft waar zowel mannen als vrouwen terecht kunnen, is het dus verstandig om in ieder geval een aantal barbierstoelen te plaatsen.

Is het ook mogelijk om een kappersstoel te huren?

Naast kopen is het huren van kappersstoelen bij ons ook een optie. Als u voor deze optie kiest, hoeft u geen grote investering te doen. U kunt dus eventueel een duurdere stoel kiezen, omdat het maandelijkse bedrag makkelijker te bekostigen is. Uw onderhoudskosten zijn ook lager. Wilt u kappersstoelen huren? Ons team van professionals helpt u graag verder. U kunt een huurperiode afsluiten van drie tot vijf jaar. Ook heeft u de optie om de stoelen voor het afgesproken bedrag over te kopen als uw contract afloopt. Mocht een stoel kapot gaan, staan onze reparateurs altijd tot uw beschikking.