Inline logo
Winkelmand

Kappersstoelen

De juiste kappersstoel kan de sfeer in uw salon versterken, een gevoel van luxe creëren en een positieve indruk achterlaten bij uw klanten. Daarom bieden we kappersstoelen aan die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en comfortabel, om die positieve ervaring te ondersteunen. Wij staan achter de kwaliteit van onze stoelen: daarom bieden we tot wel 5 jaar garantie en worden onze stoelen tot wel 10 jaar nageleverd. Zowel huur als koop behoort tot de mogelijkheden. Bezoek onze showroom vandaag nog om onze collectie kappersstoelen te bekijken, en laat u adviseren door onze designers.

Kies filters
Kappersstoelen productfilters

Een kappersstoel die past bij uw kapsalon

Een kappersstoel vorm het hart van uw salon. Of u nu een grote of kleine salon hebt, een mooie stoel kan de sfeer in uw salon maken of breken. Daarnaast is een kappersstoel essentieel voor de gehele ervaring van de klant. En uiteraard ook voor u als kapper om het beste resultaat te behalen. Onze ergonomische kappersstoelen verbeteren uw houding, waardoor u zich kunt concentreren op het leveren van perfecte knipbeurten zonder fysieke ongemakken.

Sommige van onze kappersstoelen zijn voorzien van brede armleuningen, verstelbare rugleuningen en kantelbare opties om maximaal comfort voor uw klanten te garanderen.

Keuze uit maar liefst 42 stofferingen voor de bekleding

De kleur van de kappersstoel is natuurlijk allesbepalend voor de uitstraling. Gelukkig heeft u bij Inline de keuze uit maar liefst 42 stofferingen. Onze designers adviseren u graag welke kleur het beste bij uw stijl en de rest van uw interieur past. Bekijk de materialen pagina om alle stofferingen te zien.

B chilled kappersstoelGroene kappersstoelPaarse kappersstoel

Waarom kapsalons kiezen voor Inline

Inline is niet alleen een merk, maar een vertrouwde partner met meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van kwalitatieve kapsaloninterieurs. Bekijk hier video’s waarin klanten over hun ervaringen met Inline vertellen.

Kwaliteit

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Daarom heeft u tot 5 jaar garantie op onze kappersstoelen.Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen, gaan de kappersstoelen veel langer mee. De stoffering van de kappersstoel is makkelijk schoon te maken, en blijft er lang als nieuw uitzien.

Zekerheid

Bij Inline zijn kappersstoelen tot 10 jaar na aankoop leverbaar. Bij uitbreiding van uw salon hoeft u dus niet alle stoelen te vervangen, want u kunt uw bestaande inrichting uitbreiden. Onze designers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Een uniek ontwerp

Inline biedt volledige ontzorging, van ontwerp tot realisatie. Onze designers hebben ruime ervaring in het omzetten van uw wensen naar een ontwerp welke past bij uw visie en budget. Ontdek vandaag nog de kwaliteit en het comfort van onze kappersstoelen! Neem contact met ons op voor een gratis ontwerp.