Kappersstoelen

De juiste kappersstoel is bepalend voor de sfeer in uw salon, daarom is het belangrijk dat deze aansluit bij de rest van het interieur. Onze designers maken graag een gratis ontwerp voor u. Met kappersstoelen van Inline ervaren uw klanten een hoog comfort, en hebben stylisten een ergonomische werkplek. Wij staan achter de kwaliteit van onze stoelen: daarom bieden we tot wel 5 jaar garantie en worden onze stoelen tot wel 10 jaar nageleverd. Zowel huur als koop behoort tot de mogelijkheden. Komt u eens kijken in onze showroom?

Kies filters
Kappersstoelen productfilters

Een kappersstoel die past bij uw kapsalon

Een kappersstoel is het belangrijkste meubel in uw kapperszaak. Of u nu een grote of kleine salon hebt, een mooie stoel kan de sfeer in uw salon maken of breken. Daarnaast is een kappersstoel essentieel voor de gehele ervaring van de klant. En uiteraard ook voor u als kapper om het beste resultaat te behalen. Want niets is vervelender dan als u net in de verkeerde houding staat om te knippen. Daarom is een ergonomische kappersstoel zo belangrijk.

Ultiem genieten voor uw klanten

Om te zorgen dat uw klanten kunnen genieten in uw salon, moet het zitcomfort uitstekend zijn. Naar de kapper gaan is ten slotte voor veel mensen een moment om te ontspannen. Bent u opzoek naar extra comfort voor uw klanten? Dan is een kappersstoel met bredere armleuning de beste optie. Twee voorbeelden hiervan zijn de Comfort chair en de Bio chair.

U kunt ook kiezen voor een kappersstoel met verstelbare rugleuning, zoals de Straight chair of de B. Chilled chair.

Tot slot zijn er ook stoelen met kantelbare rugleuningen, zoals de Violet chair en de Vivi chair.

Verschillende soorten kappersstoelen

Allereerst kijkt u natuurlijk naar de stijl van het interieur van de salon. De kappersstoel die u kiest, mag niet uit de toon vallen met de rest van het interieur. Gaat u voor modern of juist klassiek? Wat is uw kleurenpalet? En houdt u van tijdloos of gaat u juist voor een trendy twist? Inline biedt voor ieder wat wils, altijd van de beste kwaliteit.

Vintage of klassiek

Een veel gekozen optie is een inrichting in een vintage stijl. De laatste jaren zijn vintage kappersstoelen erg populair geworden. Barbiers zijn dol op de jaren 50 stijl, met houtkleuren, opgezette fazanten en antieke klokken in hun barbershop. Bij een vintage of klassieke kapsalon, kunt u het beste ook een bijpassende kappersstoel of barbierstoel kopen. Een goed voorbeeld hiervan is de Retro kappersstoel. Een moderne stoel zou niet in het plaatje passen. Voor de klantervaring is de inrichting van de kapsalon net zo belangrijk.

Modern en minimaal

Maar, daarnaast zijn er ook genoeg moderne kapperszaken. In kapsalons met een modern kappersinterieur, komt de industriële uitstraling vaak terug. Hierbij past een hoekige kappersstoel het beste, met een aluminium of stalen frame. Denk hierbij aan de Comfort Chair. Een kappersstoel met een retro design zou juist slecht staan in een moderne omgeving. Denk er daarom altijd goed over na welke sfeer u wilt uitdragen met uw kapsalon inrichting.

Simpel

Dan bestaat daarnaast ook nog een andere veelvoorkomende kapperssalon: de eenvoudige, gezellige salon. Hier passen alle kappersstoelen met een eenvoudig design bij. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een frame van glanzend staal. Dit staat schoon, eenvoudig en professioneel. Een voorbeeld van een simpel model is de Slim chair.

 

Keuze uit maar liefst 42 stofferingen voor de bekleding van uw kappersstoel!

De kleur van de kappersstoel is natuurlijk allesbepalend voor de uitstraling. Gelukkig heeft u bij Inline de keuze uit maar liefst 42 stofferingen. Onze designers adviseren u graag welke kleur het beste bij uw stijl en de rest van uw interieur past. Bekijk de materialen pagina om alle stofferingen te zien.

B chilled kappersstoelGroene kappersstoelPaarse kappersstoel

Waarom kapsalons kiezen voor Inline

Met meer dan 35 jaar ervaring, is Inline de specialist op het gebied van kapsalon interieur. Bekijk hier video’s waarin klanten over hun ervaringen met Inline vertellen.

Kwaliteit

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Daarom heeft u tot 5 jaar garantie op onze kappersstoelen.Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen, gaan de kappersstoelen veel langer mee. De stoffering van de kappersstoel is makkelijk schoon te maken, en blijft er lang als nieuw uitzien.

 

Zekerheid

Bij Inline zijn kappersstoelen tot 10 jaar na aankoop leverbaar. Bij uitbreiding van uw salon hoeft u dus niet alle stoelen te vervangen, want u kunt uw bestaande inrichting uitbreiden. Onze designers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Een uniek ontwerp

Inline biedt volledige ontzorging, van ontwerp tot realisatie. Onze designers hebben ruime ervaring in het omzetten van uw wensen naar een ontwerp welke past bij uw visie en budget. Wij maken graag een gratis ontwerp voor u.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een kappersstoel en een barbierstoel?

Een barbierstoel is ook geschikt voor mannen om een baard te knippen of te trimmen. Daarom is het essentieel dat de stoel ook een liggende optie heeft met een nek en voetsteun. Zonder deze optie zal het moeilijk zijn om gemakkelijk een baard te kunnen trimmen. Voor iedere salon waar ook mannen welkom zijn, is een barbierstoel dus een essentieel onderdeel van het interieur.

Is het ook mogelijk om een kappersstoel te huren?

Naast kopen is het huren van kappersstoelen bij ons ook een optie. Als u voor deze optie kiest, hoeft u geen grote investering te doen. U kunt dus eventueel een duurdere stoel kiezen, omdat het maandelijkse bedrag makkelijker te bekostigen is. Uw onderhoudskosten zijn ook lager. Wilt u kappersstoelen huren? Ons team van professionals helpt u graag verder. U kunt een huurperiode afsluiten van drie tot vijf jaar. Ook heeft u de optie om de stoelen voor het afgesproken bedrag over te kopen als uw contract afloopt. Mocht een stoel kapot gaan, staan onze reparateurs altijd tot uw beschikking.