Kappersstoelen

Waar brengt uw klant de meeste tijd door in uw salon? De kappersstoel natuurlijk! Het is dus belangrijk dat uw kappersstoelen lekker zitten. Maar dat is niet alles: de uitstraling van de stoelen is ook heel bepalend voor de sfeer van de salon. En u wilt de stylist graag een ergonomische werkplek bieden. Met de kappersstoelen van Inline zit u altijd goed.

Kappersstoelen kopen: waar moet ik op letten?

Een kappersstoel koopt u niet zomaar. Er zijn veel dingen om aan te denken. Wij hebben er alvast een paar voor u op een rij gezet.

De juiste stijl voor uw salon

Allereerst kijkt u natuurlijk naar de stijl van het interieur van de salon. De kappersstoelen die u kiest, mogen niet uit de toon vallen. Gaat u voor modern of juist klassiek? Wat is uw kleurenpalet? En houdt u van tijdloos of gaat u juist voor een trendy twist? Inline biedt voor ieder wat wils, altijd van de beste kwaliteit.

De klant wil zitcomfort

Zonder klanten geen kapsalon. Dus het zitcomfort van uw kappersstoelen moet gewoon goed zijn. Naar de kapper gaan is tenslotte een ontspanmoment. Wilt u uw klanten echt verwennen? Denk dan ook eens na over de armleuning van de stoel. Een bredere of zelfs gestoffeerde armlegger biedt net dat beetje extra comfort voor een luxe ervaring.

Ergonomie op de werkvloer

Ook de stylist is een onmisbaar onderdeel van uw zaak. Of misschien knipt en kleurt u zelf. Wie het ook doet, stylen en kleuren zijn fysiek zware taken. Wel zo fijn als de meubels daar een handje bij helpen. Bijvoorbeeld doordat ze in hoogte verstelbaar zijn en 360 graden kunnen draaien. De kappersstoelen van het merk Kiela zijn altijd 100% ergonomisch.

Weinig onderhoud

Een kappersstoel krijgt dagelijks een flinke hoeveelheid (nat) haar, haarproducten, hitte en droge lucht te verwerken. Dat mag geen sporen nalaten, ook niet na een aantal jaar intensief gebruik. Een goede kappersstoel is makkelijk schoon te maken en heeft niet veel onderhoud nodig. Zo blijft uw salon hygiënisch schoon, gaan uw kappersstoelen langer mee en behoudt u de verzorgde uitstraling.

Toekomst-proof met Inline

Bij het kiezen van de juiste kappersstoelen voor uw salon moet u natuurlijk ook aan de toekomst denken. Daarom zoekt u kappersstoelen van duurzame kwaliteit. En misschien gaat u over 5 jaar wel uitbreiden. Dan heeft u extra stoelen in dezelfde stijl nodig, maar bij veel leveranciers verandert het assortiment continu. Inline heeft de oplossing. Alle kappersstoelen van Inline gaan jarenlang mee. Daar staan we vierkant achter: we bieden tot wel 5 jaar garantie op onze kappersstoelen. En heeft u na verloop van tijd meer stoelen nodig? Onze producten worden tot wel 10 jaar na aankoop nageleverd.

Dutch Design

Net dat beetje extra allure en wel zo prettig voor het milieu: lokaal inkopen wordt steeds populairder. En je steunt ook nog eens lokale vakmensen in de creatieve en de productiesector. Alle kappersstoelen in ons assortiment zijn ontworpen én gemaakt in Nederland. Gewoon in onze fabriek in Driebruggen. Echt Dutch Design dus!