Inline logo
Winkelmand

Kaptafels

Bij Inline bieden we een uitgebreid assortiment aan kaptafels waarmee kappers hun salon kunnen inrichten. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke of moderne stijl, onze ervaren designers staan klaar om u te helpen de perfecte kaptafel te vinden. We hebben verschillende soorten kaptafels waaruit gekozen kan worden, zoals wandmodellen, vrijstaande modellen en dubbele modellen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen kaptafel te ontwerpen. Zowel kopen als huren behoort tot de mogelijkheden.

Een kaptafel die past bij de stijl van uw salon

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de kaptafel goed past bij de andere meubels, zodat deze bijdraagt aan de stijl van uw salon. Bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment kaptafels in verschillende stijlen, kleuren en maten. Van klassieke kaptafels tot moderne kaptafels, we hebben kaptafels voor elk type kapper. Alle kaptafels kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, en het is zelfs mogelijk uw eigen kaptafel te ontwerpen. Het is belangrijk dat de kaptafel naadloos aansluit bij uw andere meubels om een harmonieuze stijl in uw salon te creëren. Onze designers weten hier alles van en helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kaptafel.

Welke soorten kaptafels zijn er?

Wij hebben vier soorten kaptafels in ons assortiment. De keuze voor een bepaald soort kaptafels, zal vooral afhangen van de stijl van de salon, de beschikbare ruimte en het budget.

Wand modellen

De wand kaptafels worden vooral gebruikt in kapsalon met een beperkte ruimte. Het kan natuurlijk ook zijn dat er voldoende ruimte is om meerdere wand kaptafels naast elkaar te plaatsen. Soms komt een wand model beter uit in het ontwerp van uw salon, ondanks dat er voldoende ruimte is voor vrijstaande modellen.

Vrijstaande modellen

De vrijstaande kaptafels hebben een breder werkblad en aan beide kanten spiegels en beugels. Ideaal dus om midden in de ruimte te plaatsen.

Dubbele kaptafel (wandmodel)

Sommige van onze modellen hebben een dubbele kaptafel om tegen de wand te plaatsen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling, en scheelt vaak ook nog eens kosten ten opzichte van twee losse wand modellen van hetzelfde type.

Dubbele kaptafel (vrijstaand model)

Een vrijstaande dubbele kaptafel heeft maar liefst vier werkplekken. Net zoals bij het dubbele wandmodel scheelt dit model vaak in prijs ten opzichte van twee vrijstaande modellen.

Verschillende opties

Onze kaptafels hebben verschillende opties, welke per model kunnen verschillen. Ontbreekt bij de door u gekozen kaptafel een optie, die u wel graag zou willen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een aantal van de opties welke u bij onze kaptafels tegen komt zijn:

  • Föhnhouders
  • Verschillende houtdecoren (keuze uit 10 soorten)
  • Ingebouwde verlichting
  • Spiegelomranding
  • Voetensteunen
  • Verschillende soorten spiegels en frames

Inline staat voor kwaliteit en zekerheid

Wij staan achter de kwaliteit van onze kaptafels. Daarom heeft u op onze kaptafels tot 5 jaar garantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u bij een uitbreiding in de toekomst een ander model kaptafel moet kiezen. Benieuwd wat onze klanten zeggen over ons? Bekijk dan op deze pagina video’s waarin onze klanten hun ervaringen delen.

<