Op zoek naar een nieuwe kapsalon inrichting?

Kappers inrichting

De beleving van uw kapsalon, begint met een kapsalon interieur op maat. De kapsalon inrichting bepaalt de sfeer en daarmee ook de beleving die uw klanten gaan krijgen. Bij Inline vindt u alles voor de inrichting: van kappersstoelen tot wasunits, kaptafels, haardrogers en trolleys. U kunt zelfs bij ons terecht voor recepties, kleurmengstations, kasten en kapperskrukken. Wij hebben een kapsalon inrichting te koop voor iedere stijl. Van kapper inrichting voor de moderne kapsalon tot old school barbershop.

De inrichting van uw kapsalon

De kappers inrichting bepaalt de beleving. U weet wat voor gevoel u uw klanten en medewerkers wilt geven. Bij het inrichten van een volledige kapsalon komt flink wat kijken. Geen makkelijke klus! Bekijk hier de voorbeelden kapsalon inrichting gerealiseerd door Inline. Bij Inline kunt u terecht voor een prachtig ontwerp en daarnaast voor alles wat u nodig heeft voor een nieuwe inrichting: van de grote meubelstukken tot accessoires. Dankzij onze enthousiaste medewerkers krijgt u de smaak snel te pakken. Wij denken graag met u mee over de stijl en sfeer die u wilt neerzetten voor uw klanten en medewerkers. Na een goed ontwerp maken en mooie producten leveren, stopt onze service nog niet.

Inrichting kapsalon: van ontwerp tot uitvoering

Kappersinterieur

Onze medewerkers staan u bij in het hele proces van uw kapsalon inrichting. Zo kiest u de juiste meubelen voor uw ruimte, budget en stijl. We luisteren naar uw wensen en laten u de verschillende mogelijkheden zien.

De eerste stappen zijn om vast te stellen:

  • Wat is de sfeer die u zoekt?
  • Wat voor klanten heeft u?
  • Welk gevoel wilt u klanten meegeven bij een bezoek aan uw salon?

Vervolgens kiezen we eerst de grote meubels, want die zijn bepalend voor de sfeer en de uitstraling van uw kapsalon.

Kappersstoelen

Kappersstoel Retro

Bij een kapsalon inrichten, is de kappersstoel uiteraard erg belangrijk. De juiste kappersstoel is comfortabel, stijlvol én praktisch in het gebruik. In onze showroom ervaart u zelf hoe lekker onze stoelen zitten. En, ook niet onbelangrijk, hoe u naast de stoel staat te knippen. Want, als u en uw medewerkers een hele dag aan het werk zijn, kan een goede en makkelijk in hoogte verstelbare kappersstoel het verschil maken. Om de verzorgde afwerking van de stoelen te bekijken en te voelen, komt u gerust langs. U voelt dan in levenden lijve de hoge kwaliteit van de materialen. Inline heeft een grote variatie aan vormen, kleuren en stijlen. Bij ons vindt u ongetwijfeld de perfecte stoel voor uw kapsalon.

Kaptafels

Kaptafel Mood

Ook de kaptafels zijn een belangrijk element in uw salon. Als u een kaptafel kiest, kijkt u naar meer dan alleen de stijl. U denkt bij de kapsalon inrichting ook na over de praktische aspecten: hoe werken uw stylisten? Hoeveel opslagruimte wilt u bij elke knipplek hebben? Waar kan de klant zijn of haar koffie of thee neerzetten? En kan hij of zij ook een tas of mobiel kwijt? Naast deze praktische kant is de kaptafel die u kiest ook beeldbepalend voor de inrichting van uw kapsalon. Genoeg om over na te denken dus. Gelukkig weten onze experts precies wat elke kaptafel te bieden heeft. Zo kunnen ze u goed adviseren op basis van uw wensen. Een kapsalon inrichting ontwerpen moet u niet zelf willen doen, daar kunt u beter de hulp van de professionals van Inline bij inschakelen.

De receptiedesk

Receptiedesk Mood

Een mooi ontworpen receptiedesk is een blikvanger in uw kapsalon inrichting. Bij de receptie wordt de klant verwelkomd én rekent af. Dit meubel vormt dus eigenlijk het startpunt en het eindpunt van de sfeer die de klant tijdens het bezoek beleeft. Daarnaast moet een receptie gebruiksvriendelijk zijn voor uw klanten en uw medewerkers. Een mooie en handige receptie maakt de salonervaring van uw klant helemaal af.

Accessoires

Accessoires trolleys

Als u eenmaal de grote meubelstukken heeft gekozen, zijn er nog accessoires nodig. Inline biedt een heel volledig assortiment om uw kapsalon inrichting compleet te maken: van kapperskrukken tot trolleys, handspiegels en haardrogers. Bij Inline zit u nooit om een accessoire verlegen. Natuurlijk denken we daarbij ook aan de juiste stijl: we hebben accessoires in verschillende stijlen zodat ze mooi aansluiten bij de inrichting van uw kapsalon.

Kapsalon inrichting voor kleine ruimtes

Niet iedere kapsalon is even groot, bij het ontwerpen houden wij rekening met de kapsalon inrichting kleine ruimte of juist grote ruimte. En heeft u nagedacht over waar wat komt? Denk aan kappersstoelen naast het raam, en wassen juist achterin de salon. Ons assortiment bevat genoeg kapsalon meubilair om ook de inrichting kapsalon volledig te maken op een kleiner vloeroppervlak. Zo is een kappers trolley multifunctioneel, u kunt hier opslag in bewaren en deze als werkblad gebruiken. Voor de extra opslag in uw kappers inrichting, kunnen we muurelementen monteren. Deze kasten nemen nauwelijks ruimte in, maar bieden perfecte opslag. Ook hebben wij in ons assortiment een kleine kappersstoel of smalle kaptafel met spiegel. Perfect dus voor de kapsalon inrichting kleine ruimte. Geef ons de uitdaging, en we komen met een mooi voorstel. Of bekijk eerst projecten, misschien is er wel een ruimte die op uw kapsalon lijkt.

Kapsalon inrichting startset

De inrichting kapsalon is iets waar u altijd mee bezig zult zijn. Dit is leuk, en biedt uw klanten telkens een nieuwe ervaring. Maar om te starten, wilt u een kapsalon inrichting startset. Hiermee heeft u in één keer alles voor uw salon. Omdat geen enkel salon hetzelfde is, maken wij deze startset samen met u. U kunt ook de mogelijkheid overwegen voor een kapsalon inrichting huren. U merkt het, het grote assortiment van Inline maakt heel veel mogelijk. Ook voor de startende kapper, zijn wij graag de partner die de inrichting verzorgt.

Waarom kiezen onze klanten voor Inline?

Het mooie van Inline is dat wij een specialist zijn. Alle meubels worden hier in Nederland gemaakt. Zoekt u kapsaloninrichting in Nederland? Dan komt u bij ons uit. Met meer dan 35 jaar ervaring gaan wij al een tijd mee. En, onze producten ook. Wij durven met een gerust hart te zeggen dat we tot 5 jaar garantie geven en tot wel 10 jaar nalevering garanderen. De service die wij bieden is uniek te noemen. Maar wij kunnen het doen en doen het graag. Onze oudste klanten zijn al vanaf dag één klant en iedere maand komen er weer nieuwe klanten bij waar wij een prachtig kappersinterieur kunnen realiseren.

Op onze klantervaringen pagina vertellen onze klanten waarom ze voor Inline hebben gekozen en hoe ze dit hebben ervaren.

Inrichting kapsalon

Kapper inrichting op maat

Door op maat te werken, kan vrijwel alles gemaakt worden en, zoals in de vorige alinea genoemd, jaren laten nog nageleverd. Een kappersstoel heeft veel te verduren. Om de salon altijd in pico bello conditie te houden, is het vervangen van salonmeubels jaren later nog steeds mogelijk. Wilt u een kappersinrichting die niemand anders heeft? Bekijk bijvoorbeeld hier alvast een aantal van onze materialen. Maar hoe gaat een inrichting kapsalon bestellen bij ons?

Kappers meubilair kopen

Een nieuwe kappersinrichting of kappers meubilair kopen kan op verschillende manieren. Allereerst is het mogelijk onze kapsalon showroom te bezoeken. 1000 m² aan prachtige meubels en trends in kappers inrichting, en dat makkelijk bereikbaar in Driebruggen (Tussen Rotterdam en Utrecht). Neem contact op en plan uw bezoek in. U weet dan zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen. Heeft u een zaak elders in het land, of wilt u eerst eens van gedachte wisselen? Dat kan ook. Wij kunnen een 3D kapsalon inrichting voor u ontwerpen. U ervaart dan met virtual reality uw toekomstige salon! Dat Inline al meer dan 35 jaar specialist in kapper inrichting is, betekent niet dat Inline niet met de tijd meegegaan is.

Veel meer dan alleen een kapsalon inrichting

U leest het al, Inline doet veel meer dan alleen een kapsalon inrichting te koop aanbieden. Wij zijn een partner als het gaat om de merkbeleving van uw salon bepalen. Wij doen dit voor zelfstandige kappers, maar ook voor ketens. Dit kan zelfs op turn-key basis. U wordt volledig ontzorgd, eventueel ook in de bouw van het kappersinterieur. De samenwerking die wij met onze klanten aangaan, is er meestal een voor het leven. Wij staan altijd weer voor u klaar. Bij een uitbreiding of vervanging, is alles zonder zorgen en snel geregeld.

Voor wie is Inline?

Een zelfstandige kapsalon, keten of zelfs kappersschool kan de kapsalon inrichting kopen bij Inline. Maar ook voor een schoonheidssalon interieur of een salon in een seniorencomplex kan bij ons terecht. Blader gerust door ons assortiment, bekijk de projecten of neem contact op. Voelt u zich niet gehaast om snel een beslissing te maken, want de inrichting van uw kapsalon zal jaren meegaan. Dus beter goed overwogen, dan te snel verkeerd gekozen. Hiervoor is een bezoek aan onze showroom ideaal. U weet dan wat u koopt, en krijgt een indruk van onze hoge kwaliteit. Iets wat op een foto moeilijk te zien is, maar in het echt meteen voelbaar is!

Kapsalon meubels huren

Bij Inline kapsalon meubels huren verandert een eenmalige investering in een eenvoudig, maandelijks abonnement. U weet precies hoeveel u kwijt bent iedere maand aan uw inrichting en u heeft geen startbedrag voor het interieur nodig. Ook voor onvoorziene kosten, zoals voor onderhoud of vervanging, hoeft u niet om te kijken. Spreek een contractperiode van bijvoorbeeld drie of vijf jaar af, en eventueel, met de optie om de meubels na deze periode over te nemen. Zo loopt u minder risico en houdt u meer geld over voor bijvoorbeeld de promotie van uw salon.

Bekijk onze projecten voor meer inspiratie