Skip to content
Salon inrichting

Salon Inrichting

Op zoek naar een nieuwe saloninrichting? Bij Inline vindt u alles wat u nodig heeft. Onze meubels en accessoires zijn van hoge kwaliteit. Maar dat is niet alles: als u wilt, richten we uw salon helemaal voor u in. Compleet met vloeren, wandbekleding en zelfs elektra en waterleidingen. Net wat u nodig heeft. Onze experts maken graag een vrijblijvend en gratis ontwerp voor uw wensen en mogelijkheden.

Inline biedt advies voor uw saloninrichting

Als u uw kapsalon wilt inrichten, gaat u vast niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij helemaal. Inline heeft meer dan 30 jaar ervaring met het inrichten van kapsalons. Daarom weten we precies wat praktisch is, wat uw klanten prettig vinden en hoe we uw project op de meest efficiënte manier kunnen aanpakken. Al die kennis houden we liever niet voor onszelf: wij delen onze inzichten graag met u!

Inline staat voor u klaar

Bij Inline hebben we een passie voor ons vak. We zijn constant bezig met het ontwerpen en verbeteren van onze meubels en accessoires, en onze designers draaien hun hand niet om voor een volledige saloninrichting. Op maat voor uw budget en ideeën. Of u nu alleen inspiratie op wilt doen of uw hele kapsalon wilt laten verbouwen, Inline staat voor u klaar.

Saloninrichting uit Nederland

Inline ontwerpt en produceert al haar meubels en accessoires zelf in onze fabriek in Driebruggen. Zo blijven we dicht bij onze klanten en houden we een vinger aan de pols van de ontwikkelingen in kappersland. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, maar we waaien niet met alle winden mee. We zijn namelijk overtuigd van de waarde van duurzame kwaliteit. Die houden we in onze fabriek dan ook strak in de hand.

Saloninrichting op maat

In uw salon wilt u natuurlijk precies de juiste toon zetten voor een heerlijke verwenervaring voor uw klanten. De inrichting van uw salon is daarin leidend, en dat weten onze designers als geen ander. Daarom duiken we tijdens het ontwerpproces met u de diepte in over uw doelgroep, uw eigen smaak én de sfeer die u wilt neerzetten. Op basis daarvan bepalen we samen de meest geschikte materialen, het kleurgebruik en de layout voor uw nieuwe inrichting. Zo helpen onze experts u om een geheel eigen stijl te ontwikkelen die perfect aansluit bij wat u voor ogen heeft.

Duidelijk over kosten

Natuurlijk houden we in het ontwerp van uw meubel of volledige saloninrichting ook rekening met uw budget. Als u wilt, kunnen we zelfs de kosten voor een hele verbouwing van uw salon berekenen, inclusief arbeid en materiaal. Hierbij geven we telkens duidelijk aan wat wel en niet inbegrepen is. Ook op dit gebied doen we er alles aan om verrassingen te voorkomen.

Saloninrichting uit Nederland

Inline ontwerpt en produceert al haar meubels en accessoires zelf in onze fabriek in Driebruggen. Zo blijven we dicht bij onze klanten en houden we een vinger aan de pols van de ontwikkelingen in kappersland. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends, maar we waaien niet met alle winden mee. We zijn namelijk overtuigd van de waarde van duurzame kwaliteit. Die houden we in onze fabriek dan ook strak in de hand.

Een volledig nieuwe inrichting of alleen een meubel

Wilt u een hele nieuwe salon inrichting, of zoekt u alleen een paar belangrijke meubelstukken? In beide gevallen helpen wij u graag. Als u wilt, ontwerpen onze designers geheel vrijblijvend een nieuwe look voor uw salon. Altijd met oog voor uw visie en budget. Maar ook voor alleen het meubilair kunt u bij ons terecht.

Unieke meubels voor uw unieke droomsalon

Bent u op zoek naar een uniek meubel? Ook daarvoor kunt u bij Inline terecht. Onze designers maken graag een ontwerp op maat voor uw salon. Geheel uniek en volgens uw wensen.

Kies voor Dutch Design bij Inline

Inline ontwerpt én maakt alle de meubels uit het assortiment zelf, gewoon hier in Nederland in onze fabriek in Driebruggen. Hier zijn we best trots op, want zo steunen we de werkgelegenheid in de lokale gemeenschap en houden we het vakmanschap om kappersmeubels te ontwerpen en produceren in ons eigen land op een hoog peil. Ook houden we zo volledig grip op de kwaliteit van onze producten. En dat merkt u in het dagelijks gebruik!

Maak kennis met ons werk

Bent u benieuwd naar ons werk? Zoals gezegd verzorgen we regelmatig salon inrichting en zelfs volledige verbouwingen van ontwerp tot oplevering. Om vanuit uw luie stoel alvast de smaak te pakken te krijgen, hebben we daarnaast ook een aantal recente ontwerpen voor u op een rijtje gezet op de pagina Projecten. Laat u inspireren door de vele verschillende stijlen en mogelijkheden!

Laat u inspireren in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kapsalon inrichting? Kom dan eens vrijblijvend langs bij onze showroom van meer dan 1000m2 in Driebruggen! We laten u graag zien en ervaren hoe ons assortiment in uw salon een geheel nieuwe sfeer kan neerzetten.