Inline logo
Winkelmand

Time Out – Lisse

Moderne salon

 Time Out Haarmode in het centrum van Lisse kreeg een complete make-over. Het door Inline ontworpen interieur straalt rust en warmte uit.

Bijna eenentwintig jaar geleden begon kapper Carla Lempke voor zichzelf. “Al die jaren heb ik kleine touch up’s aangebracht in de salon, maar nooit echt groots verbouwd. Dus was het de hoogste tijd om het interieur eens goed aan te pakken.” Carla bracht een bezoek aan de showroom van Inline in Driebruggen. “Vanaf het moment dat ik binnenliep, had ik er een goed gevoel bij. Michel Kiela maakte een mooi en passend interieurontwerp en ook de verbouwing liep via Inline. Mijn hele salon ging op de schop. Er is ondermeer een nieuwe betonlook vloer gelegd, de airco en verwarming zijn vervangen en ik zocht nieuwe kappersstoelen en wasunits bij Inline uit. Ze zitten heerlijk: ik ben erg te spreken over de kwaliteit. Voor het maatwerk meubilair, zoals de balie en verkoopkast, zocht ik een houtlook afwerking met een warme uitstraling uit. Een echte must voor mij waren zwarte details in het interieur. Zo hebben de kasten zwarte zijkanten, prachtig!”

De entree van de salon zet de toon. “Ik houd erg van een strak interieur, maar er moet wel leven in zitten. Dus koos ik voor een opvallend en kleurig plantenbehang in de zithoek dat voor een speels, botanisch accent zorgt. Alles is nu ruimer opgezet in de salon: het interieur straalt rust uit. De grote kasten bieden volop opbergruimte voor de voorraad, waardoor we niet meer naar achteren hoeven te lopen. De routing is een stuk efficiënter geworden en de salon oogt opgeruimd, dat werkt heel prettig. De samenwerking met Inline is mij zeer goed bevallen. De lijntjes waren kort, als ik een vraag stelde, kreeg ik altijd snel antwoord. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Elke ochtend als ik de deur opendoe, overvalt mij een blij gevoel. Een salon om trots op te zijn!”

Het nieuwe interieur straalt rust uit.

Deel dit project

Ook uw kapsalon door ons laten inrichten?