En Vogue – Schiphol

Inline de juiste partij
“Fijn dat er goed is meegedacht”

Een nieuw interieur is altijd een flinke klus. En wanneer de zaak is gevestigd op Schiphol, dan blijkt het een nog grotere uitdaging te zijn, zo weet Brian Jainullah inmiddels. “Je moet voor alles certificaten aanleveren en goedkeuring vragen vanwege de brandveiligheid. Gelukkig was dit voor Inline geen enkel probleem.”

 Verrassen
Kapsalon En Vogue is 24 jaar geleden opgezet door Judith, de zus van Brian. In 2011 nam hij de zaak over en de tijd was nu rijp voor een nieuw interieur. Hij had nog niet direct voor ogen wat hij wilde en ging met verschillende firma’s in gesprek. Brian: “De keuze viel op Inline. Dat was al een vertrouwde partij, omdat deze firma de salon ook 24 jaar geleden al heeft ingericht. Ik was dus al wel overtuigd van de kwaliteit. Toch was dit niet de belangrijkste reden om voor Inline te kiezen. Dat kwam vooral door het voorstel van Michel. Dat sprak me aan. Hij wist me te verrassen, bijvoorbeeld met stoelen waarin hout is verwerkt. Dat vond ik heel erg mooi.”

Totaalplaatje klopt
Op de wensenlijst van Brian stond op de eerste plaats dat de winkel meer openheid moest uitstralen. “We hebben acht ramen en ik wilde hier geen banners meer voor hangen. Verder is er een kast weggehaald en een muur gesloopt. De kaptafels staan niet meer tegen de wand, maar in het midden, met dubbelzijdige spiegels. Het resultaat is dat de zaak veel opener, ruimer en overzichtelijker oogt.” De sfeer van het nieuwe interieur is vooral chic. “Ik kan eigenlijk niet één onderdeel uitlichten waar ik het meest blij mee ben. Het totaalplaatje klopt in alle opzichten. De materialen, de kleuren: alles is op elkaar afgestemd. Neem bijvoorbeeld het glasachtige materiaal in de wasbakken, dat komt ook weer terug in de balie. En het past perfect bij het metaal van de open, industriële kast.”

Tevreden
Het verbouwen heeft Brian ervaren als een leuk en spannend, maar ook wel een stressvol proces. “Voor mij was het de eerste keer dat ik een salon verbouwde en toen kwamen ook nog eens de eisen van Schiphol aan het licht. Gelukkig is het allemaal goed uitgepakt. Heel fijn ook dat Inline zo goed heeft meegedacht. Ze beschikten over de juiste certificaten en konden deze snel aanleveren. En ze konden goed meedenken over de chemiekast, die trouwens ook nog eens heel mooi is geworden. Ik ben dus heel tevreden, zowel over het hele proces als over het eindresultaat.”

Waarom Inline?

  • Dutch Design
  • Duurzame kwaliteit
  • Maatwerk: realisatie van jouw droomsalon
  • Made in Holland
  • Betrouwbaar zakendoen

Benieuwd wat Inline voor jou kan betekenen?

Bezoek de website maak een vrijblijvende afspraak.

Deel dit project

Ook uw kapsalon door ons laten inrichten?