Kapperswasbakken

Bent u op zoek naar een luxe kapperswasbak voor in uw huidige kappersinterieur of wilt u een nieuwe zaak openen? Wat voor doel u ook heeft; voor een kwalitatieve kappers wasbak kunt u bij ons terecht. Wij bieden een hoop verschillende modellen aan. Van tweezitters tot enkele kapperswasbakken. Weet u al wat het beste bij uw situatie past? Heeft u een grote of juist kleine ruimte? En welke kleur kappersstoelen heeft u al in uw zaak. Wij kunnen u adviseren over de juiste kappersmeubels en welke het best passen bij uw zaak. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen voor kapsaloninterieurs. Wij realiseren en bieden ook een mogelijkheid tot een het huren van een kapperswasbak aan. Als u een wastafel voor kappers zoekt, kunnen wij u daarom zeker helpen. Lees verder voor meer informatie over onze luxe wasbakken of neem contact op voor meer informatie of voor een kijkje in onze showroom.

Kapperswasbak: kopen of huren?

U kunt bij ons een luxe kapperswasbak kopen, maar wij bieden deze ook te huur aan. Al onze kappers wasbakken zijn nieuw, maar u kunt bij ons ook kappers meubels huren in plaats van kopen. Voor een vast en laag bedrag per maand beschikt u over een compleet nieuwe kappers wasbak. U wilt natuurlijk het beste voor uw klanten en een strak interieur met nieuwe wasbakken draagt daaraan bij. Op zoek naar een mobiele kapperswasbak oftewel een mobiele wastafel voor kappers? Of misschien een mooie waszuil? Lees dan snel verder.

Hoe werkt een mobiele kappers wasbak?

Wanneer u op zoek bent naar een kapperswasbak dan kan een mobiele kapperswasbak de beste oplossing zijn. Het is namelijk goed mogelijk dat u op zoek bent naar een kappers wasbak, maar nog niet wilt vastzitten aan een definitieve indeling. Een mobiele wasbak kunt u gemakkelijk verplaatsen en biedt de mogelijkheid om van kappersinrichting te veranderen. Een kapperswasbak aansluiten gaat niet voor elk model op dezelfde manier. U kunt er meer over lezen in de volgende alinea.

Professionele installateurs

U wilt uw klanten natuurlijk niet tot last zijn door het aansluiten van een nieuwe kapperswasbak. Onze professionele installateurs hebben veel ervaring en sluiten een wasbak in een mum van tijd aan. U kunt dit ook zelf doen, maar wij raden aan om dan altijd contact op te nemen met onze installateurs. Wij willen namelijk niet dat er iets mis gaat waardoor u geen gebruik kunt maken van de wasbak. Als u toch besluit om de wasbak zelf aan te sluiten dan is dit geen probleem. U ontvangt namelijk een duidelijke gebruiksaanwijzing en daarnaast staan onze installateurs altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Mocht het onverhoopt toch niet lukken dan komen we snel langs!

Neem een kijkje in onze showroom!

Inline beschikt over vele verschillende kapperswasbakken, wasunitswaszuilen en meer. Een kijkje in onze showroom kan daarom zeker handig kan zijn. Samen met een van onze professionals nemen we uw wensen door en maken we een rondje door de showroom. Het is goed mogelijk dat u al een specifieke kappers wasbak in gedachten heeft, maar een bezoek aan onze showroom geeft u gegarandeerd nieuwe inspiratie. Waar het om gaat, is dat u de beste en juiste keus maakt en daar helpen we u graag bij. Het enige wat u nog hoeft te doen is contact opnemen voor advies op maat of voor het inplannen van een bezoek aan onze showroom.