Inline biedt enkel en alleen kappersstoelen aan van hoogwaardige kwaliteit. Dit houdt onder andere in dat al onze kappersstoelen gemaakt zijn van duurzame materialen. Daardoor hebben de kappersstoelen een zeer lange levensduur. Een kappersstoel krijgt dagelijks een hoop te verduren. De stoel komt in contact met bijvoorbeeld nat haar, haarproducten, hitte en droge lucht. Voor onze kappersstoelen is dit geen enkel probleem, we vertellen u er graag meer over op deze pagina.

Duurzame materialen die lang mooi blijven

Doordat wij duurzame materialen gebruiken laat het gebruik minder sporen na, ook niet na een aantal jaren van intensief gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over het zitgedeelte of eventuele armleuningen. We bieden een garantietermijn tot maar liefst 5 jaar. Lees snel verder om meer te leren over de duurzame materialen die we gebruiken of neem gerust contact op voor meer informatie.

Kappersstoelen van zeer hoogwaardige kwaliteit

Wat houdt hoogwaardige kwaliteit precies in? Hoogwaardige kwaliteit houdt in dat u beschikt over kappersstoelen die zeer lang meegaan en niet snel beschadigen. Doordat al onze kappersstoelen zijn voorzien van hoogwaardig kunstleer, blijven de stoelen er ook bij intensief gebruik langdurig mooi uitzien. Daarnaast houdt hoogwaardige kwaliteit in dat de stoelen gemakkelijk schoon te maken zijn. Er is niet veel onderhoud nodig voor onze kappersstoelen. Hierdoor blijft uw salon hygiënisch schoon en behoudt het een verzorgde uitstraling. Tot slot houdt hoogwaardige kwaliteit in dat uw klanten genieten van een optimaal zitcomfort.

Kappersstoelen van hoogwaardig kunstleer

Al onze kappersstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Een groot voordeel van kunstleer is dat het waterdicht is en daarbij makkelijk te onderhouden. Daarnaast is het uiteraard diervriendelijk en goedkoper dan kappersstoelen van echt leer. Wel behoudt u de luxe uitstraling van een echte leren stoel, mooi kunstleer is namelijk vrijwel niet te onderscheiden van echt leer. Waar u ook rekening mee dient te houden, is dat stoelen van echt leer gevoeliger zijn voor vlekken. Een kappersstoel van hoogwaardig kunstleer is daarentegen eenvoudig schoon te maken en vloeistoffen laten minder snel vlekken achter. Kiezen voor een kappersstoel van hoogwaardig kunstleer is dus de ideale keuze.

Hoogwaardig gemelamineerd spaanplaat

Naast kunstleer gebruiken wij voor onze kappersstoelen hoogwaardig gemelamineerd spaanplaat. Ook dit materiaal gaat zeer lang mee omdat het materiaal vochtwerend is. Daarnaast is spaanplaat een duurzaam materiaal omdat spaanplaat voornamelijk van restmateriaal wordt gemaakt. Bovenop de spaanplaat wordt een laag melamine aangebracht voor de finishing touch, dit kan overigens in diverse kleuren. Gemelamineerd spaanplaat is daarom ideaal om te gebruiken als materiaal in kappersstoelen.

Kappersstoelen voorzien van geïmpregneerd multiplex

Multiplex wordt voornamelijk gebruik in de meubel- en interieurbouw en dus ook in onze kappersstoelen. Multiplex bestaat uit meerdere stukken hout die zijn verlijmd en geperst tot een plaat. Dit duurzame materiaal wordt veel gebruikt in kappersstoelen omdat het oppervlak eruit ziet als massief hout. Doordat het multiplex wordt geïmpregneerd is het waterafstotend en zeer gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast is multiplex sterker dan massief hout met dezelfde dikte en vindt er vrijwel geen vervorming plaats van het materiaal. Multiplex is dus een ideaal materiaal om te verwerken in uw kappersinterieur voor een lange levensduur.

Hoogwaardig en elastisch schuim

Onze kappersstoelen zijn naast dat ze een luxe uitstraling hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn ook erg comfortabel. Een optimaal zitcomfort voor klanten is natuurlijk erg belangrijk. De kappersstoelen moeten dus de juiste ondersteuning bieden, niet alleen als ze nieuw zijn maar ook jaren later nog. Wij gebruiken in onze stoelen daarom enkel en alleen hoogwaardig en elastisch schuim. Kappersstoelen worden dagelijks intensief gebruikt. Door de hoogwaardige kwaliteit van het schuim vormt het zich altijd weer terug in de oorspronkelijke staat. Met onze stoelen heeft u de zekerheid dat uw klanten optimaal genieten van een bezoek aan uw kapperszaak.

Comfort chair

Metaal

In een kapsalon wordt uiteraard met water gewerkt. Als specialist in de kapsalon inrichting hebben wij de kans gehad om dit goed te analyseren. “Waar ontstaat roest op metaal?” en “Wat is een goed ontwerp zodat water niet in hoekjes kan komen?” zijn veelgehoorde vragen. Op deze vragen hebben wij het antwoord gevonden. Het metaal dat wij voor onze kappersstoelen gebruiken, wordt behandeld op een manier die ervoor zorgt dat metalen delen beschermd worden tegen roest. Daarnaast poedercoaten wij het metaal zodat het beter bestand is tegen krassen en stoten.

Zowel geautomatiseerde als handmatige vervaardiging

Onze kappersstoelen worden zowel handmatig als automatisch vervaardigd. Het beste van de twee werelden komt hierbij samen. Het geautomatiseerde proces dat plaatsvindt door middel van lasrobots zorgt ervoor dat de kwaliteit constant blijft. Het handmatige aspect brengt unieke details in de uiteindelijke producten. Geen stoel zetten wij zomaar in de verkoop zonder dat er een grondige inspectie heeft plaatsgevonden op het gebied van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring hebben wij het gehele proces van vervaardiging geoptimaliseerd om zo tot de meest hoogwaardige stoelen te komen die er zijn. Om deze reden vervaardigen wij onze stoelen ook zelf in onze eigen fabriek. Met onze stoelen bent u dus echt verzekerd van een Hollands ontwerp!

Waarom klanten voor ons hebben gekozen

Klanten hebben niet alleen voor ons gekozen omdat wij kappersstoelen aanbieden van zeer hoogwaardige kwaliteit. Waar het klanten voornamelijk om gaat, is dat wij veel kennis van zaken hebben. Persoonlijk contact is bij ons de standaard. Wij willen niet zomaar een leverancier zijn van een kappersstoel, maar zijn graag uw partner voor de inrichting van uw kapsalon. Wij hebben inmiddels meer dan 35 jaar ervaring met het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige, luxe kappersstoelen en andere producten voor uw kapsalon. Om u goed te helpen komen wij graag persoonlijk en vrijblijvend met u in contact om uw wensen door te nemen. Doe alvast kapsalon inspiratie op bij onze projecten of bekijk onze producten in 360 graden view.

Plan een bezoek aan onze showroom

Kom gerust eens langs in onze showroom in Driebruggen! Een bezoek aan onze showroom zal u namelijk gegarandeerd inspireren. Samen met één van onze professionals maakt u een rondje door de showroom en dan kunt u al uw vragen stellen. Wij raden het altijd aan om eerst een kijkje in onze showroom te nemen voordat u een keuze maakt. U kunt alle stoelen uitproberen en vragen stellen over hoe en van welk materiaal ze gemaakt zijn. Waar het ons om gaat is dat u de juiste keuze maakt. Het gaat niet om een alledaagse investering, het mag wat ons betreft dus best wat tijd in beslag nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *