In deze blog ziet u de top 10 meest comfortabele kappersstoelen voor uw klanten. Bent u op zoek naar een comfortabele kappersstoel, maar weet u niet welke u moet kiezen? Dan bent u bij Inline aan het juiste adres! Met inmiddels 35 jaar ervaring in kappersstoelen hebben wij als familiebedrijf een top 10 gemaakt van de meest comfortabele kappersstoelen. Lees daarom snel verder om u te laten inspireren, of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw kapperszaak!

1. Bio Chair

Bio chair kappersstoel

Wanneer u op zoek bent naar een zeer comfortabele kappersstoel kies dan voor de Bio Chair! Deze stoel van Dutch Design heeft een hoog zitcomfort en is verstelbaar voor een optimale werkhoogte. Het betreft een strak design, maar de stoel is toch uitnodigend door de licht afgeronde hoeken. Een ideale comfortabele kappersstoel!

2. Big Brother

Witte kappersstoel Big Brother

In de top 10 mag de Big Brother stoel zeker niet ontbreken. Net als de Bio Chair heeft deze stoel een hoog zitcomfort. Door de moderne look geeft het veel sfeer en uitstraling aan uw salon. Daarnaast is de stoel 100 procent ergonomisch waarmee u uw klanten een optimale beleving aanbiedt!

3. Straight

Straight kappersstoel

De Straight kappersstoel kenmerkt zich door haar strakke belijning. Tevens kunt u kiezen uit maar liefst 40 verschillende kleuren en vier verschillende onderstellen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste of verstelbare rugleuning. Een ideale stoel die u op maat kunt laten maken en daardoor bij elk interieur past!

4. Samoa

De Samoa kappersstoel is een populaire stoel wanneer u op zoek bent naar comfort in een modern jasje. De stoel is ideaal voor dagelijks gebruik en leverbaar met een vaste aanbouw-voetsteun. Net als de Straight kappersstoel is ook deze stoel beschikbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren en ontworpen naar Dutch Design.

5. @Retro

Wanneer u op zoek bent naar een comfortabele stoel met vintage look, zoek dan niet verder! Deze vintage kappersstoel is namelijk gemaakt met de jaren zeventig in het achterhoofd en past daarom in een wat meer alternatieve kapsalon inrichting. Back to the seventies!

6. B-Chilled

B chilled kappersstoel

Veel comfortabeler dan de B-Chilled kappersstoel gaat het waarschijnlijk niet worden. De naam zegt het al: met deze kappersstoelen kunnen uw klanten zich optimaal ontspannen! Tevens heeft deze royale kappersstoel variatiemogelijkheden in stoffering en afwerking. Een op-en-top comfortabele stoel.

7. Comfort Chair

Comfort chair

Deze stoel draagt niet voor niets de naam Comfort Chair. Het betreft een klassieker die met de tijd meegaat door het gebruik van trendy houtdecoren. Door het strakke design en het hoge zitcomfort is dit een zeer populaire kappersstoel. Verkrijgbaar in veertig verschillende kleuren en vier verschillende onderstellen.

8. Mr Mo

MR mo stoel

De Mr Mo kappersstoelen kunt u het meest vinden in de wat meer stoere kapperszaken. Deze stoel van hoogwaardige kwaliteit kenmerkt zich door haar rondingen en roestvrijstalen details. De stoel is niet alleen beschikbaar als kap fauteuil, maar ook als herenstoel en wasunit.

9. Belluna Chair

Belluna beige kappersstoel

Comfort en elegantie in één. Dit is de beste samenvatting van de Belluna Chair. Deze kappersstoel is verkrijgbaar in combinatie met verschillende wasunits en beschikt over haar eigen styling unit. Daarnaast heeft de stoel een matte metalen armleuning met gestoffeerde armleggers. Een ideale comfortabele stoel ontworpen naar Dutch Design.

10. Vida Chair

Vida kappersstoel

Last but not least: de Vida Chair! In plaats van de wat meer strakke designs kenmerkt deze stoel zich door haar ronde vormen. Deze stoel kunt u vinden in de wat meer luxe kapsalons en heeft comfort daarom hoog in het vaandel staan. Ziet u uw klanten hier al in zitten?

Comfortabele kappersstoelen in alle soorten en maten

In deze blog heeft u onze top 10 van comfortabele kappersstoelen kunnen doornemen. Zoals u merkt bieden wij een breed scala aan en op onze website kunt u nog meer modellen vinden. Maar wat is voor u nu de beste keus? Het is bijvoorbeeld goed te begrijpen dat u op zoek bent naar een comfortabele kappersstoel die past bij de rest van uw kapsalon interieur. Wij raden u daarom aan om in eerste instantie rustig te oriënteren naar de mogelijkheden. Dit kunt u doen door onze website de projecten te bekijken, of bekijk alle modellen op onze site eens. Wilt u meer inspiratie om zo de juiste keuze te maken? Neem dan eens een kijkje in onze showroom!

Bezoek onze showroom ter inspiratie!

Wij raden klanten altijd aan om eens een kijkje te nemen in onze showroom wanneer u daar de tijd voor heeft. Een bezoek hieraan levert u namelijk gegarandeerd een hoop inspiratie op. We verwelkomen u met een kopje koffie of thee en u kunt daarna zelfstandig of samen met één van onze professionals een rondje maken door de showroom. Een bezoek is uiteraard altijd vrijblijvend en het doel ervan is dat u een idee heeft van alle mogelijkheden. Waar het ons namelijk om gaat, is dat u de juiste keuze maakt omdat het niet een alledaagse investering betreft. Neem daarom rustig de tijd en laat u inspireren!

Waarom klanten voor ons hebben gekozen

De reden dat klanten voor ons hebben gekozen, komt niet alleen door de hoogwaardige producten die wij aanbieden. Een belangrijke reden is dat wij namelijk de tijd nemen voor onze klanten en hen de zekerheid geven dat ze de juiste keus maken. Daarnaast zijn wij het enige bedrijf uit Nederland die ook daadwerkelijk in Nederland produceert. Vandaar onze term Dutch Design. Alles komt uit eigen fabriek waardoor wij een hoge kwaliteit en lange levensduur kunnen garanderen. Daarnaast bieden wij een nalevergarantie van 10 jaar en produceren op een milieuvriendelijke manier.

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies

Zoals u in deze blog heeft kunnen lezen, hebben wij persoonlijke aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en doen er daarom alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Doordat onze professionals veel ervaring hebben met kappersstoelen, kunnen zij u op de best mogelijke manier adviseren om zo tot de juiste keus te komen. Wij kunnen zelfs volledig een unieke salon voor u ontwerpen die nergens in Nederland te vinden is. Waar het om gaat, is dat u uw klanten een optimale beleving aanbiedt. Het enige wat u nog hoeft te doen, is vrijblijvend contact op te nemen en wij beantwoorden in alle rust al uw vragen!