Inline logo
Winkelmand

Bent u op zoek naar inspiratie voor de inrichting van uw kapsalon? Omdat u zich op een originele en creatieve manier wilt onderscheiden? Wanneer u op internet rondkijkt dan zijn er veel ideeën te vinden, maar wat zijn nou de trends van het moment? Wij als specialist in luxe kapsalon meubilair kunnen u een handje helpen. In dit artikel hebben wij namelijk de 5 leukste kapsalon interieur ideeën voor u op een rijtje gezet. Lees daarom snel verder om ideeën op te doen of neem gerust contact met ons op voor gratis advies.

1. Scandinavisch interieur

Een andere trend die nog steeds ontzettend populair is, is het Scandinavische interieur. Dit type interieur is vrij sober en straalt een hoop rust uit. Door het hoge comfort van het meubilair en de functionaliteit ervan is het erg populair. Dit type interieur straalt rust en harmonie uit. Er zijn een aantal basisprincipes van dit interieur, namelijk: lichte kleuren, duurzaamheid, handwerk en strakke lijnen. Als kleur wordt wit doorgaans als basis gebruikt gecombineerd met natuurlijke materialen en op de natuur geïnspireerde kleuren. In een Scandinavisch interieur ziet u veel pasteltinten en lichtgrijze accenten.

Projecten in deze stijl:

2. Urban industrieel

Wanneer u kiest voor een industrieel interieur dan kiest u voor een stijl met veel mogelijkheden. Het is namelijk zeer gemakkelijk te combineren met andere stijlen voor kapsalons en daarom razend populair. Een belangrijk kenmerk van een industrieel interieur is de stoere uitstraling. U ziet dat aan de meubels waar hout en metaal zichtbaar is. Daarnaast kenmerkt het zich door de lampen die doorgaans gelijk in het oog springen. Andere bijzondere kenmerken van dit type interieur zijn bijvoorbeeld verweerd hout, wagon wielen en legerkisten.

Projecten in deze stijl:

3. Modern design

Tot slot willen we het moderne interieur nog even onder de loep nemen. Dit type interieur kenmerkt zich door design meubelen en strakke meubelen. Door het strakke karakter is het uitstekend te combineren met andere kapsalon stijlen. Een design bank kan bijvoorbeeld uitstekend gecombineerd worden met meubilair uit bijvoorbeeld een klassieke kapsalon. Aangezien luxe meubelen centraal staan in deze stijl voor kapsalons bent u bij ons aan het juiste adres. Wij focussen ons namelijk op het luxe segment en bieden veel design kapsalon meubilair aan.

Projecten in deze stijl:

4. Hotel Chique

Hotel Chique is de perfecte stijl voor saloneigenaren die hun klanten een gevoel van luxe en verwennerij willen geven. Deze stijl is geïnspireerd op de elegantie en het comfort van high-end hotels en creëert een omgeving die zowel verfijnd als uitnodigend is.

Bij een Hotel Chique interieur draait alles om aandacht voor detail, kwaliteitsmaterialen en een uitgesproken gevoel van luxe. Denk aan diepe, rijke kleuren zoals marineblauw, bordeauxrood of donker groen die gecombineerd worden met metallic accenten in goud of zilver. Fluweelzachte fauteuils en banken, marmeren tafels, kristallen kroonluchters en weelderige gordijnen zijn kenmerkende elementen van deze stijl.

In een kapsalon kan dit vertaald worden naar comfortabele wasunits met massagefunctie, fluwelen wachtkamerstoelen, en elegante kaptafels met grote, verlichte spiegels.

Kortom, een Hotel Chique kapsalon is een plek waar klanten zich speciaal en verwend voelen, een plek waar zij kunnen ontspannen en genieten van een beetje luxe in hun drukke leven.

Projecten in deze stijl:

Waarom klanten voor ons kiezen

Voor elke trend die we besproken hebben in dit artikel biedt Inline kapsalon meubilair aan die er perfect bij past. Een reden waarom klanten voor ons kiezen is omdat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hebben namelijk inmiddels meer dan 35 jaar ervaring met het produceren en leveren van kappersstoelen. De productie gebeurt in onze eigen fabriek en mag daarom betiteld worden als echt Dutch Design. Daarnaast staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over uw kapsalon inrichting. Wij bieden kapsalon meubilair aan in het luxe segment. Al ons meubilair is van zeer hoogwaardige, duurzame en professionele kwaliteit.

Neem gerust contact op voor advies

Zoals eerder vermeld staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring. Door de jaren heen hebben wij veel ondernemers geholpen en geadviseerd met de inrichting van hun kapsalon, de aanschaf van een waszuil, wasunits of een kapperswasbak. Ze zijn alle situaties al wel eens tegen gekomen en beschikken daardoor over creatieve en originele ideeën en oplossingen. U kunt in alle rust contact met ons opnemen en een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met één van onze specialisten. In dit gesprek wordt goed op een rijtje gezet wat uw wensen precies zijn en welk type meubilair hier het best bij past. Op basis van dit gesprek kunt u in alle rust bepalen in hoeverre dit iets voor u is. En wilt u zich volledig laten inspireren? Plan dan eens een bezoekje aan onze showroom!

Kom eens naar onze showroom!

Na het lezen van dit artikel bent u als het goed is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hopen dat u door deze inspiratie de eerste stappen kunt zetten naar een nieuw kappersinterieur. Het kan lastig zijn om een geheel nieuw interieur voor u te zien. Wij raden u daarom een bezoek aan onze showroom in Driebruggen aan. Het bezoek is uiteraard volledig vrijblijvend en het is puur ter oriëntatie. U kunt ervoor kiezen om samen met één van onze specialisten een rondje te maken of eerst even alleen door de zaak te gaan. Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We verwelkomen u graag!

Persoonlijk advies

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij geven altijd vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

U bent van harte welkom

U bent altijd welkom in onze showroom in Driebruggen. Als u een afspraak maakt, staat de koffie klaar!