Bent u op zoek naar inspiratie voor de inrichting van uw kapsalon? Omdat u zich op een originele en creatieve manier wilt onderscheiden? Wanneer u op internet rondkijkt dan zijn er veel ideeën te vinden, maar wat zijn nou de trends van het moment? Wij als specialist in luxe kapsalon meubilair kunnen u een handje helpen. In dit artikel hebben wij namelijk de 5 leukste kapsalon interieur ideeën voor u op een rijtje gezet. Lees daarom snel verder om ideeën op te doen of neem gerust contact met ons op voor gratis advies.

1. Vintage en retro interieur

Retro kapsalon interieur

Vintage is weer helemaal hot! Bij deze stijl moet u denken aan bijvoorbeeld tapijten en vloerkleden in de kleuren geel, bruin en oranje. Daarnaast worden er veel ronde vormen en planten gebruikt. Groot voordeel aan deze stijl is dat u het makkelijk kunt combineren met andere stijlen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur. U kunt ervoor kiezen om het gehele interieur om te gooien, of enkel de meubels te vervangen. Kiest u ervoor om de meubels te vervangen? Neem dan een kijkje bij duurzame oplossingen voor uw salon. De kappersstoelen in ons assortiment hebben een lange levensduur. Ook krijgt u tot 5 jaar garantie op uw kappersstoel bij Inline.

2. Scandinavisch interieur

Een andere trend die nog steeds ontzettend populair is, is het Scandinavische interieur. Dit type interieur is vrij sober, minimalistisch en straalt een hoop rust uit. Door het hoge comfort van het meubilair en de functionaliteit ervan is het erg populair. Dit type interieur straalt rust en harmonie uit. Er zijn een aantal basisprincipes van dit interieur, namelijk: lichte kleuren, onbewerkt hout, duurzaamheid, handwerk en strakke lijnen. Als kleur wordt wit doorgaans als basis gebruikt gecombineerd met natuurlijke materialen en op de natuur geïnspireerde kleuren. In een Scandinavisch interieur ziet u veel pasteltinten en lichtgrijze accenten.

3. Industrieel interieur

Wanneer u kiest voor een industrieel interieur dan kiest u voor een stijl met veel mogelijkheden. Het is namelijk zeer gemakkelijk te combineren met andere stijlen voor kapsalons en daarom razend populair. Een belangrijk kenmerk van een industrieel interieur is de stoere uitstraling. U ziet dat aan de meubels waar hout en metaal zichtbaar is. Daarnaast kenmerkt het zich door de lampen die doorgaans gelijk in het oog springen. U kunt hierbij kiezen voor vintage lampen of volledig nieuw geproduceerde. De keuze hierin is trouwens enorm en varieert van kleine, antieke lampjes tot aan een grote lampenkap uit een oude fabriekshal. Andere bijzondere kenmerken van dit type interieur zijn bijvoorbeeld verweerd hout, wagon wielen en legerkisten. Niet iedere kapsalon kan deze stijl hebben, het is echt afhankelijk van uw doelgroep.

4. Natuurlijk interieur

Een natuurlijk interieur; waar moet u dan aan denken? Het kan namelijk ook als een Scandinavisch interieur kwalificeren door de vele natuurlijke invloeden. Toch zijn er een aantal basisprincipes. Materialen die veel worden gebruikt zijn hout, wol en natuurlijke stoffen. Daarnaast wordt er tegenwoordig steeds meer bamboe gebruikt en beschikt een natuurlijk interieur voornamelijk over lichte kleuren. Het advies is dan ook om te kiezen voor kapsalon meubilair met lichte kleuren. En wat absoluut niet vergeten mag worden, zijn natuurlijk planten en bloemen! Dit is essentieel voor de natuurlijke stijl. Het staat prachtig in combinatie met lichte houten kleuren en het straalt veel rust uit.

5. Modern interieur

Tot slot willen we het moderne interieur nog even onder de loep nemen. Dit type interieur kenmerkt zich door design meubelen, strakke meubelen en is zeer minimalistisch. Door het minimalistische karakter is het uitstekend te combineren met andere kapsalon stijlen. Een design bank kan bijvoorbeeld uitstekend gecombineerd worden met meubilair uit bijvoorbeeld een klassieke kapsalon. Aangezien luxe meubelen centraal staan in deze stijl voor kapsalons bent u bij ons aan het juiste adres. Wij focussen ons namelijk op het luxe segment en bieden veel design kapsalon meubilair aan.

 

Waarom klanten voor ons hebben gekozen

Voor elke trend die we besproken hebben in dit artikel biedt Inline kapsalon meubilair aan die er perfect bij past. Een reden waarom klanten voor ons kiezen is omdat wij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hebben namelijk inmiddels meer dan 35 jaar ervaring met het produceren en leveren van kappersstoelen. De productie gebeurt in onze eigen fabriek en mag daarom betiteld worden als echt Dutch Design. Daarnaast staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over uw kapsalon inrichting. Wij bieden kapsalon meubilair aan in het luxe segment. Al ons meubilair is van zeer hoogwaardige, duurzame en professionele kwaliteit.

Neem gerust contact op voor advies

Zoals eerder vermeld staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring. Door de jaren heen hebben wij veel ondernemers geholpen en geadviseerd met de inrichting van hun kapsalon, de aanschaf van een waszuil, wasunits of een kapperswasbak. Ze zijn alle situaties al wel eens tegen gekomen en beschikken daardoor over creatieve en originele ideeën en oplossingen. U kunt in alle rust contact met ons opnemen en een vrijblijvend adviesgesprek inplannen met één van onze specialisten. In dit gesprek wordt goed op een rijtje gezet wat uw wensen precies zijn en welk type meubilair hier het best bij past. Op basis van dit gesprek kunt u in alle rust bepalen in hoeverre dit iets voor u is. En wilt u zich volledig laten inspireren? Plan dan eens een bezoekje aan onze showroom!

Kom eens naar onze showroom!

Na het lezen van dit artikel bent u als het goed is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hopen dat u door deze inspiratie de eerste stappen kunt zetten naar een nieuw kappersinterieur. Het kan lastig zijn om een geheel nieuw interieur voor u te zien. Wij raden u daarom een bezoek aan onze showroom in Driebruggen aan. Het bezoek is uiteraard volledig vrijblijvend en het is puur ter oriëntatie. U kunt ervoor kiezen om samen met één van onze specialisten een rondje te maken of eerst even alleen door de zaak te gaan. Onze specialisten staan te allen tijde voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We verwelkomen u graag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *